Desigur, cel putin in Bucuresti, metroul este comod si rapid, dar ce faci daca ai de mers o distanta mai mare pana la prima statie? In alte orase, tramvaiul sau autobuzul sunt ceva mai putin blocate in trafic, dar si aici, statiile pot fi destul de departe de destinatie.

Un hoverboard poate fi solutia ideala. Nu este o gluma. Stim ca este perceput mai degraba ca o jucarie electrica moderna, insa modelele proiectate pentru adulti, cum sunt cele propuse de Air Motion, pot fi folosite cu succes pentru a evita zilnic aglomeratia din trafic. Este rapid, usor, economic si simplu de controlat.

Acest mijloc de transport poate fi exact veriga lipsa pentru a folosi cel mai convenabil mix de mijloace de transport: transportul in comun pe distantele unde acesta este rapid si eficient si un hoverboard pentru a inlocui mersul pe jos pana la statii sau pana la destinatie.

Oricare din modelele Koowheel sau Inmotion propuse de magazinul online airmotion.ro este suficient de rapid pentru a-ti reduce substantial timpul pe care l-ai face pe jos pana la cea mai apropiata statie de metrou sau autobuz. Este compact si suficient de usor incat sa il tii intr-o geanta sau in mana atunci cand te urci in metrou sau autobuz. Il poti pune repede in functune dupa ce te-ai dat jos, pentru a schimba mijlocul de transport sau pentru a ajunge la destinatie. Este silentios, astfel incat nu deranjezi vecinii, nici daca mergi prin cartier la ore mai putin potrivite. Nu polueaza, fiind un vehicul electric. Este extrem de economic, ca si costuri de utilizare, cheltuind mai putin de 1 leu pe suta de kilometri. Iti ofera suficient de multa autonomie – 15-20 km – incat sa acopere cam orice distanta urbana. In plus, ai la dispozitie o gama larga de culori, de la rosu intes la alb, roz, albastru, verde sau negru.

Daca nu ai incercat un astfel de vehicul, poate ai o ezitare, gandidu-te ca este destul de greu de controlat. Nicidecum. Un astfel de vehicul se bazeaza pe sisteme perfomante de auto echilibrare incat tot ceea ce trebuie sa faci este sa stai in picioare si sa iti schimbi usor centrul de greutate pentru a-l manevra. Timpul de invatare este in medie de 3 minute, iar daca esti deja un utilizator de bicicleta, ti se va parea si mai simplu.

Ia in considerare o astfel de optiune. Air Motion iti propune o gama larga de modele de hoverboard, dar si alte tipuri de vehicule electrice personale. Cu siguranta, poti scapa de blocajele in trafic, de consumul exagerat al propriei masini la ore de varf si poti economisi o gramada de timp pentru a te deplasa pe distante scurte si medii.