Competiția anuală de blogging creativ SuperBlog revine cu a 4-a ediție și premii în valoare totală de peste 13.000 dolari. Începând din 2008, competiția atrage sute de participanți și este susținută de companii renumite, românești și multinaționale, dornice să-și consolideze relațiile cu blogosfera.

În fiecare toamnă, SuperBlog animă blogosfera românească cu teme năstrușnice, menite să incite inspirația bloggerilor participanți. Astfel, timp de 2 luni (1 octombrie – 1 decembrie a.c.), aspiranții la titlul de SuperBlogger își perfecționează "condeiul" online pe teme legate de diverse domenii de activitate, de la IT și auto până la fashion și retail. La rândul lor, companiile-partenere jurizează articolele bloggerilor, evaluează creativitatea acestora, apreciază originalitatea și, uneori, descoperă valori demne de reținut.

În plus, după cum scrie Bogdan Mihalașcu, marele câștigător al SuperBlog 2009 cu blogul MoneyWatch.ro, competiția SuperBlog le permite participanților să câștige "în două luni din blog mai mult decât 99% din bloggerii din România". La final, laureații SuperBlog sunt recompensați în functie de locul ocupat în clasament, cu premii ASUS în valoare totală de 13.000 dolari.

Până acum, și-au anunțat participarea la SuperBlog 2011 peste 140 de bloguri. Bloggerii dornici de afirmare, de prieteni și de premii se pot înscrie până la 15 octombrie 2011, pe superblog.pcnews.ro.