Fuego şi Irina Loghin: un duet care a făcut senzaţie în România, iar după celebra melodie “Împodobeşte, mamă, bradul”, Fuego a rămas şi cu eticheta că ar fi fiul celebrei interprete de muzică populară.

Fuego împlineşte luni 45 de ani; mulţi români cred şi acum că Irina Loghin e mama lui

Fuego, pe numele său real Paul Ciprian Surugiu, împlineşte 45 de ani luni, 23 august. Între el şi Irina Loghin nu este decât o puternică legătură de prietenie, nu şi una de rudenie.

“Ţin minte că, împreună cu doamna Irina Loghin, când eram cu proiectul “Mama şi fiul”, am cântat pe un tractor. N-am să uit niciodată… în zona Ucraina – Codrii Cosminului – Cernăuţi. Într-o localitate cu români care nu ne văzuseră niciodată.

Când am intrat acolo pe stadion am observat că trebuia să cântăm pe un tractor. Tractorul era scena. Sunt foarte multe amintiri haioase”, a povestit Fuego.

“Şi acum încă oamenii, cel puţin românii din Australia, din America, trăiesc cu această impresie că doamna Irina Loghin este mama mea. Mă onorează această titulatură, mai ales că o iubesc atât pe doamna Loghin şi am învăţat multe lucruri interesante de la ea privind muzica noastră populară şi folclorul autentic”, a adăugat el.

Cum arată, de fapt, mama lui Fuego?

Duminică, invitat la Antena 3, Fuego a prezentat, în schimb, imagini în premieră cu mama sa.

“Mama nu a apărut niciodată la televizor, nu-şi doreşte să apară în public. Mama mea este un om extrem de emotiv, nici la emisiunea mea n-a apărut niciodată. E alături de mine, mă sprijină!

Am cea mai frumoasă mamă din lume şi am împlinit visul mamei mele. A spus că dacă ea nu şi-a îndeplinit visul, copilul ei trebuia să devină artist”, a povestit iubitul cântăreţ, potrivit antena3.ro.

Sursă foto: arhivă personală Fuego/Antena 3
Sursă foto: arhivă personală Fuego/Antena 3

“Cred că e cea mai mare dramă a vieţii mele”

Fuego a vorbit şi despre momentul cel mai greu al vieţii sale: acela în care şi-a pierdut tatăl, în mod fulgerător.

“Cel mai greu moment a fost pierderea tatălui, cred că e cea mai mare dramă a vieţii mele.

A fost un infarct şi s-a terminat totul foarte scurt. Tata a plecat în două minute”, a mărturisit artistul, cu durere în glas.

Sursa foto: Facebook