Irina Loghin susține că s-a vindecat de COVID cu ajutorul unui ceai. Celebra artistă de muzică populară este în vârstă de 82 de ani, iar la un moment ar fi contactat noul coronavirus.

Loghin a dezvăluit că o ”poțiune magică”, pe care o pregătește în fiecare dimineață, ar fi ajutat-o și în lupta cu temutul virus. De altfel, artista susține că acest ceai o ferește de orice boală. Cântăreața este adepta unui stil de viață sănătos și echilibrat, motiv pentru care arată atât de bine.

Întrebată care este secretul pe care-l are pentru a se menține tânără la vârsta aceasta și care este ritualul ei zilnic, Irina Loghin a dat detalii inedite. Ea a susținut că prepară în fiecare dimineață o “porțiune magică” ce o ferește de orice boală și o ajută să se mențină în formă.

”Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. Poțiunea magică este, de fapt, ceai de cătină”, a spus ea.

Loghin dezvăluie ce a pățit în spital

“Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a arătat Irina Loghin.

Cântăreața de muzică populară a povestit și ce a pățit când a avut COVID. Ea a susținut ceaiul ei de cătina a ajutat-o și în perioada în care a fost infectată virusul, mai ales că a fost asimptomatică.

“Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfect, și am plecat acasă”, a mai spus ea, potrivit DCNews.