Gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut o reacție acidă la adresa Vioricăi Dăncilă. După ce aceasta a atins un scor de 33%, CTP a asemănat metoda folosită de liderul PSD în legătură cu diferența dintre voturi cu o metodă folosită de către comuniști.

„Această diferență la care Viorica Dăncilă a pierdut alegerile, a fost transformată de aceasta într-un triumf, o mare victorie. Este specialitatea Partidului Comunist asta: cum spoim înfrângerea netă într-o victorie, asta a făcut dânsa. Problema doamnei Dăncilă acum este că acest număr de voturi, treizeci și cât a luat, în continuare nu sunt voturile ei. Ca și în primul tur.

Aceste voturi nu le-a câștigat doamna Dăncilă luându-le de la USR, PMP, UDMR sau alte partide. Majoritar sunt voturi mai multe în zonele în care a avut și în primul tur voturi multe. Pentru că au pus osul mai tare primarii. Astea sunt voturile primarilor. Nu sunt ale ei. Și PSD-ul știe asta. Deci doamna Dăncilă nu este deloc fericită și sigură pe pozițiile ei, pentru că atunci când vor avea întâlnirea lor acolo or să-i zică: ‘Ce voturi ai adus Viorico?’. Restul știm noi cum le-am făcut, dar tu ce ai adus”, a declarat gazetarul Cristian Tudor Popescu.