La ce echipă va juca din vară

Sportiva din Serbia a semnat un contract pe doi ani cu Buducnost Podgorica, conform unui anunţ oficial făcut pe site-ul clubului din Muntenegru. Coordonatorul de joc din Serbia e una dintre cele mai importante jucătoare din lotul CSM-ului.

Andrea a avut ofertă și de la București, dar ea a ales în cele din urmă echipa din Podgorica. Până acum, Lekic a câștigat Cupa României în 2019, dar și Supercupa în același an alături de „tigroaice”. În acest sezon, handbalista este în cursă cu CSM București în toate competițiile.

Unde a mai jucat înainte

Lekic a început să joace handbal la ORK Belgrad, după care a mai evoluat la ZRK Knjaz Milos, RK Krim Mercator Ljubljana, Gyori AUDI ETO KC, ZRK Vardar Skopje, iar din 2018 evolua la CSM Bucureşti. Lekic a fost desemnată în 2013 cea mai bună handbalistă a lumii de către federaţia internaţională (IHF).

Andrea Lekic este a patra jucătoare care ajunge la Buducnost plecând de la CSM București în ultimul an, după Jovanka Radicevic, Majda Mehmedovic și Barbara Lazovic. Apoi, pentru sezonul următor, formația muntenegreană a perfectat deja alte două transferuri, Barbara Arenhart și Valerija Maslova.

În ceea ce privește CSM București, aceasta este prima informație oficială despre viitorul echipei, plecări și sosiri. Există însă și vești bune. Din informațiile ProSport, clubul a bătut palma cu Elizabeth Omoregie, pentru a continua în capitala României și din sezonul 2020-2021.

 

 

 


Te-ar putea interesa și: