Cristian Onețiu a încheiat anul 2019 cu multe realizări, dar și cu planuri de extindere pentru 2020. Luna decembrie i-a adus, pe lângă pregătiri pentru cea mai recentă emisiune de la ProTV, „Imperiul Leilor”, unde va avea rolul de investitor, și o nouă recunoaștere a succesului său în antreprenoriat: prezența în Top 300 Capital, pentru prima dată.

Cu o valoare estimată între 21 și 23 de milioane de euro, Cristian Onețiu este co-fondator, LifeCare, cea mai mare companie românească din industria de vânzări directe, cu 40.000 de distribuitori și cu o cifră de afaceri de 50 de milioane de euro și BioLogistic, devenită cea mai mare companie de distribuție de alimente bio, în lanțurile de retail.

În plus, unul dintre proiectele de care este mândru și pe care îl consideră una dintre cele mai mari realizări din 2019, în calitate de business mentor, este demararea comunității ScaleUp 1.000, un sistem integrat de Learning Management System pentru antreprenorii ScaleUP. Comunitatea înregistrează deja 300 de membri, iar investiția antreprenorului român în dezvoltarea platformei se ridică la 150.000 de euro.  Tot din această zonă, Cristian Onețiu oferă consultanță și este board advisor pentru companii românești ce au depășit 10 milioane de euro venituri anuale și își doresc să profesionalizeze afacerea pentru scalare globală.

După ce a investit în anii precedenți în tehnologie, anul acesta Onețiu își propune să  investească în domeniile food, fashion, sănătate, inclusiv device-uri care pot crește starea de bine, longevitate și educație. Ultimul domeniu este, în mod particular, vizat de Cristian Onețiu care consideră că o educație solidă este unul dintre cele mai importante aspecte pentru a atinge succesul. Pasionat de lectură, el își împarte timpul liber între cărți de business și cele de filosofie și dezvoltă în continuare programe pentru Fundația Life Care, care de 9 ani este implicată în educația tinerilor între 14 și 18 ani, în tabere anuale de antreprenoriat.

El a demarat de curând și asociația Global Pet Savers care își propune să salveze peste 10.000 de animale abandonate și să găsească soluții sustenabile pentru adopția acestora, urmând ca în acest an să lanseze și o aplicație mobilă integrată.

Onețiu se bucură în prezent de o nouă provocare, aceea de investitor la „Imperiul Leilor”, emisiune ce va începe în curând la ProTV, în care viitorii antreprenori concurenți vor învăța cum pot transforma o idee în afacere sau cum își pot dezvolta afacerile existente.