Acesta a mărturisit că Gheorghe Dincă a fost întrebat de anchetatori dacă a avut implicații în proxenetism și trafic de persoane.

”A fost întrebat dacă a avut implicatii în proxenetism și trafic de persoane și a negat.”, a spus fostul avocat la Antena 3.

„Acesta a recunoscut comiterea faptelor asupra celor două persoane pentru care era și acuzat, însă nu infracțiune de omor, acuzația inițială a fost de trafic de persoane în cazul Luizei și trafic de minori și viol în cazul Alexandrei. A spus că nu le știe după nume și le-a recunoscut după fotografii. A recunoscut și a detaliat modul în care le-a ucis. Într-o primă fază a negat că le cunoaște și că ar fi autorul acestor fapte”, a declarat Bogdan Alexandru.

„A avut reale probleme în a relata faptele săvârșite. A avut un blocaj în timpul audierii în care spunea ”nu mai pot gândi, nu mă mai pot concentra”. Nu a avut momente de furie, ci momente în care spunea ”lăsați-mă să mă gândesc, am pierdut firul, nu mai pot să vă spun ce voiam să vă spun”. a subliniat avocatul Bogdan Alexandru.