Crimă urmată de sinucidere. Bărbatul care și-a înjunghiat fosta iubită și-a pus capăt zilelor

Ionel Bușă, bărbatul care a decis să-și înjunghie mortal fosta iubită, a fost găsit la trei ore de la comiterea crimei. Surse judiciare au declarat pentru gândul.ro că barbatul se afla la locuința sa de pe strada Zorelelor, din Sectorul 6 al Capitalei, fără suflare, după ce s-a spânzurat.

Fosta sa iubită avea doar 23 de ani

La momentul agresiunii, în casă se afla şi un minor de 4 ani, relatează Antena 3. Nu se ştie deocamdată dacă este vorba despre copilul celor doi.

Bărbatul se pare că este recidivist: el a mai avut probleme cu legea și a fost închis, în trecut, pentru furt calificat, spun surse apropiate de această anchetă.

Femeia înjunghiată prezenta multiple plăgi în zona toracelui, avea bărbia tăiata și plăgi la nivelul capului. Aceasta nu a răspuns la manevrele de resuscitare, medicii declarând decesul cu scurt timp în urmă.

Din imaginile prezentate de la faţa locului, totul pare să fi avut loc în Sectorul 6, pe Strada Dreptăţii.

Poliţia Capitalei a emis următorul comunicat cu privire la acest teribil incident:

“Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată, în locuință, de către concubinul ei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul.

La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt.

De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.”

Sursa foto: Dreamstime