O nouă crimă a cutremurat întreaga Românie! Duminică, în comuna Mihăești din județul Argeș, o mamă şi fiul ei în vârstă de numai 14 ani au fost omorâţi de către fostul iubit al femeii.

Mai mult decât atât, crima înfiorătoare a avut loc chiar în curtea unei biserici!

Filmul tragic al evenimentelor ce au avut loc duminică, 16 mai

Bărbatul în vârstă de 42 de ani nu se putea împăca cu gândul că femeia, cu care fusese împreună până în urmă cu câteva luni de zile, îşi refăcuse viaţa şi nu mai voia să audă de el. Cunoscuţii spun că bărbatul o urmărea acum de ceva vreme pe femeia care urma să împlinească 38 de ani chiar marţea aceasta.

Duminică, femeia a mers la biserică, alături de fiul ei de 14 ani, ca să aprindă lumânări în amintirea părinţilor săi. Fostul concubin a atacat-o chiar în curtea bisericii. Adolescentul a sărit să-şi apere mama, însă bărbatul orbit de furie a scos un cuţit şi i-a lovit pe amândoi.

Băiatul de 14 ani a fugit spre biserică, însă s-a împiedicat şi a căzut chiar la poartă, iar ucigaşul l-a atacat din nou, lăsându-l în agonie, potrivit stirileprotv.ro.

Sursa foto: captura video, PRO TV

Mama băiatului a încercat şi ea să se adăpostească în curtea bisericii, însă bărbatul gelos a prins-o din urmă şi a lovit-o cu cuţitul de mai multe ori.

Oamenii legii au fost alertaţi de un sătean prin intermediul 112 şi au ajuns la faţa locului exact când criminalul încerca să-şi pună capăt zilelor, înjunghiindu-se în gât. Bărbatul a fost oprit de către unul dintre poliţişti.

Actualul iubit spune că, în ultimele săptămâni, individul o urmărise de mai multe ori pe femeie şi a agresat-o: “A tras de ea, de copil.”

Femeia ucisă depusese o sesizare încă din februarie la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung

Acum, criminalul va fi supus unei evaluări neurologice şi psihiatrice, spun reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

“Bărbatul a fost adus, duminică, (…) în stare de semiconştienţă. Prezenta o plagă deschisă la nivelul gâtului. După ce a fost evaluat de specialiştii din Unitatea de Primiri Urgenţe, a fost dus în sala de operaţii. Intervenţia chirurgicală a decurs bine. După o noapte petrecută în ATI, pacientul a fost mutat în Secţia ORL. Este conştient, stabil, urmează să fie evaluat neurologic şi psihiatric”, se arată în comunicatul SJU Piteşti.

Procurorul Cătălin Arsene, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, spune că victima a depus, în luna februarie a acestui an, o sesizare la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, potrivit News.ro. Femeia reclama în respectiva sesizare că este ameninţată.

Suspectul nu are antecedente penale, a mai precizat Cătălin Arsene.

Sursă foto: Dreamstime