La câteva ore după ce polițiștii l-au prins pe bărbat, Sindicatul Europol vine cu noi precizări despre capturarea bărbatului care şi-a ucis soţia.

Mai exact, potrivit sursei citate, bărbatul și-a ucis soția într-un bloc din cartierul Ferentari din Bucureşti și fost observat de o patrulă de ordine publică, în timp ce era singur pe stradă, având urme de sânge la mână.

Sursa citată menționază că oamenii legii i-au luat cuțitul pe care îl avea la el, acesta fiind cel mai probabil arma folosită pentru uciderea soției sale. În ceea ce privește motivul, Sindicatul susține că bărbatul ar fi avut un impuls de nervozitate cauzat de consumul de alcool.

“În această după amiază în cartierul Ferentari, un bărbat şi-a omorât soţia într-un impuls de nervozitate şi cel mai probabil fiind sub efectul consumului de alcool. Fapta a fost sesizată la 112 de către un vecin căruia i s-a lăudat bărbatul că şi-a ucis soţia”, au explicat reprezentanţii Sindicatului Europol, într-o postare pe Facebook.

Noi detalii despre crima care a șocat Bucureștiul

De menționat este faptul că, după apelul făcut de vecinul criminalului, poliţiştii de ordine publică au fost mobilizaţi, pentru a fi atenţi la câteva semnalmente generice despre fizionomia bărbatului, fără a exista indicii privind direcţia în care acesta a plecat.

“La câteva ore de la comiterea faptei, o patrulă de ordine publică de pe raza Secţiei 19, a observat un bărbat singur pe o stradă, care avea urme de sânge la mână. Poliţiştii l-au interceptat, l-au imobilizat, l-au deposedat de un cuţit pe care îl avea asupra sa, cu care cel mai probabil a şi săvârşit fapta şi l-au condus la unitatea de poliţie în vederea predării acestuia către Serviciul Omorului din cadrul Poliţiei Capitalei”, a adăugat sursa citată.

Sindicatul Europel menționează că în următoarele ore, criminalul urmează să fie prezentat pentru reţinere şi ulterior se va solicita şi mandat de arestare. Amintim faptul că, în cursul zilei de marți, Poliţia Capitalei anunţa că un bărbat a sunat la 112 pentru a sesiza că un vecin i-a spus că şi-a ucis soţia, după care a plecat.

”Astăzi, în jurul orei 13.40, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că un vecin i-a anunţat că şi-a lovit soţia şi că aceasta a decedat. Ulterior, bărbatul a plecat într-o direcţie necunoscută. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje de prim ajutor, fiind confirmat decesul femeii”, a transmis Poliţia Capitalei.

În ceea ce privește cercetările, acestea sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.