Tragedia momentului în Capitală chiar în a doua zi de Paște. Un bărbat a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța o situație halucinantă. Mai exact, acesta le-a spus polițiștilor că un vecin i-a spus că şi-a ucis soţia, după care a plecat.

Potrivit ultimelor informații transmise de Poliția Capitalei, apelul a fost dat în jurul orei 14. La scurt timp după vestea primită, autoritățile s-au mobilizat imediat la fața locului, constatând decesul femeii.

În acest context, Poliţia Capitalei a anunțat că face cercetări la faţa locului pentru a stabili ce s-a întâmplat mai exact cu femeia și dacă povestea bărbatului care a sunat la 112 a fost într-adevăr reală.

Tragedia momentului în Capitală. S-a întâmplat în a doua zi de Paște

,,Astăzi, în jurul orei 13.40, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că un vecin i-a anunţat că şi-a lovit soţia şi că aceasta a decedat. Ulterior, bărbatul a plecat într-o direcţie necunoscută. La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi echipaje de prim ajutor, fiind confirmat decesul femeii”, transmite Poliţia Capitalei.

De menționat este faptul că, toate cercetările sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul. În prezent, are loc cercetarea locului faptei.

În ceea ce privește situația cadavrului, potrivit sursei citate, trupul fără suflare al femeii urmează să fie ridicat şi transportat la INML pentru necropsie.