Cosmote România a lansat extraopţiunea Xplore care include 100 de minute naţionale şi SMS-uri, 2.000 de minute şi SMS-uri în reţea, 2.000 de minute în reţeaua Romtelecom. În plus, clienţii Xplore care doresc să navigheze pe Internet au la dispoziţie 25 MB de trafic de date pe mobil.

Şi dacă toate acestea nu sunt de ajuns, clienţii care utilizează Xplore pot activa un on-top suplimentar peste această extraopţiune. Pentru doar 1 euro credit suplimentar, utilizatorul primeşte 20 de minute internaţionale. Astfel, cu on-top-ul More, clienţii pot suna numere de telefonie fixă din ţările membre ale UE, SUA, Canada şi Israel, şi pot apela numere de telefon mobil din Franţa, Ungaria, Germania, Spania, Marea Britanie, Italia, SUA, Canada şi Israel. În plus, clienţii care activează on-top-ul More primesc în plus încă 125 MB trafic de date pe mobil.

Noua extraopţiune şi on-top-ul sunt disponibile din data de 25 iulie până pe 20 august 2012 pentru clienţii noi şi cei existenţi. Beneficiile incluse în extraopţiune sunt disponibile timp de o lună. După activare, extraopţiunea poate fi reactivată pentru o perioadă de 7 luni, dar nu mai târziu de 20 martie 2013.