"Metroul este unul dintre cele mai utilizate și populare mijloace de transport din Bucureşti, zeci de mii de oameni folosind-ul zi de zi. De aceea, prin îmbunătățirea capacităţii, atât în ceea ce priveşte calitatea, cât şi acoperirea rețelei, pe zonele de voce şi pe date, venim în întâmpinarea nevoilor de comunicare ale clienţilor noştri, oferind servicii de comunicare de cea mai bună calitate", a declarat Lampros Iskos, Chief Technology Officer, Cosmote România.
Cosmote România acoperă toată zona de metrou cu servicii 2G şi 3G cu cea mai mare viteză de download disponibilă pe piaţă. Cosmote România va continua dezvoltarea acoperirii de la metrou (linii sau staţii noi) pentru a asigura cele mai bune servicii pentru clienţii săi.

Serviciile 3G sunt disponibile pentru peste 68% din populaţie. Baza de clienţi 3G a crescut semnificativ în primul semestru, cu 113% comparativ cu prima jumătate a lui 2011.

În prezent, reţeaua de metrou Bucureşti se întinde pe 69,25 km de linii duble, distribuiţi pe patru magistrale şi 51 de staţii. Distanţa medie dintre două staţii este de 1,5 km.