Noul HTC 7 Mozart cu sistemul de operare Windows Phone 7 pentru telefoanele mobile de la Microsoft şi procesor de 1GHz inclus va fi disponibil în magazinele Cosmote România şi Germanos până la finalul acestei luni, se arată într-un comunicat Cosmote.

“HTC 7 Mozart este un smartphone care poate fi folosit ca un instrument de business excelent, beneficiind de sistemul de operare Windows 7, recent lansat, conectivitate 3G şi procesor de 1 GHz, oferindu-le clienţilor o experienţă de utilizare superioară si îmbogăţind calitatea serviciilor pe care aceştia le primesc,” a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Manager, Cosmote România.

Telefonul este compatibil 3G, iar datele sunt disponibile prin GPRS, EDGE, HSDPA şi HSUPA, dar oferă şi Wi Fi, Bluetooth şi conectivitate USB. Astfel, utilizatorii pot beneficia de Internet de mare viteză, la viteze de până la 7,2 Mbps.

HTC Mozart 7 are un ecran de 3,7 inch,  8 GB de memorie internă,  cameră foto de 8 MP cu autofocus şi Xenon flash şi mufă standard de 3,5 mm pentru căşti profesionale. Bateria are o autonomie ce permite până la 330 de minute de convorbire şi 405 minute de navigat pe Internet.

SURSA: Cosmote