Teo Trandafir a spus tot despre rolul de mamă: Eu nu voiam copii

Invitată în cadrul emisiunii ”În Oglindă”, Teo Trandafir a vorbit despre momentul în care a adoptat-o pe fiica ei, Maia. Prezentatoarea de la Kanal D a povestit că nu a avut niciodată în plan să aibă copii, considerând că nu poate avea grijă de unul.

”Eu nu am avut-o niciodată în gând pe Maia. Maia nu a fost în plan deloc. Niciodată! Eu nu voiam copii. Ce să fac cu copil? Eu nu sunt în stare să am grijă de mine. Abia mă descurc cu programul meu, abia mă descurc cu ale mele. «La 36 de ani… ce îți mai trebuie copil? Nu ești făcută să fii mamă, gata.» Am împachetat-o și aia a fost. Maia a venit, a picat din cer”, spune aceasta.

Teo Trandafir a mai povestit că totul s-a schimbat de când Maia a apărut în viața ei. Pentru a o putea adopta, Teo Trandafir a precizat că a trebuit să treacă prin mai multe controale pentru a putea demonstra că este capabilă să aibă grijă de un copil.

„Aveam un program haotic. Mă gândeam cu cine să las copilul. Nu puteam să am un câine, dar un copil. Nu mi s-a întâmplat niciodată să rămân gravidă. (…) Am eu niște ai mei pe care îi știe toată lumea, dar e mai bine să nu-i numesc. Niște îngeri la vedere.

Unul dintre ei a venit și mi-a zis că are în față o doamnă care este însărcinată în 8 luni jumătate și ceva s-a declanșat… Zic, deci de asta trebuie să îmi fac casă aici. Deci de asta toate astea… Au urmat niște cercetări, pentru că a trebuit să demonstrez că pot să țin copilul, să-l cresc și că pot să-l susțin, că am un comportament, o conduită. Mi-am dat seama că acesta e copilul. Cum a zis și ea «Din cer eu te-am ales»”, a declarat Teo Trandafir.

Împreună au trecut peste toate

Teo a mai povestit că fiica sa este modestă deoarece a văzut cum este atunci când nu ai ce încălța, scoțând la iveală faptul că au existat momente în care nu a avut nani să îi cumpere fiicei sale pantofi.

„De aia ea nu poartă branduri. Maia nu are fițe și figuri. A văzut cum e când nu ai ce încălța. Îi creștea piciorușul și eu nu aveam bani să-i cumpăr o altă pereche de pantofi. Ce fac?! Disperările și angoasele m-au șubrezit. Nu te întărește nimic, cum spun filozofii. Pe măsură ce trece timpul ești mai vulnerabil”, a declarat Teo Trandafir în cadrul interviului anterior menționat.

Prezentatoarea de la Kanal D a mai povestit că deși a fost ocupată cu toate proiectele sale, și-a făcut întotdeauna timp și pentru fiica sa.