Vedeta va ajuta oamenii obișnuiți să aleagă cea mai potrivită ținută pentru un eveniment important din viața lor, nuntă, botez, etc.

Emisunea se va numi „I.A. cu stil”

Persoanele selectate vor avea parte de toată atenția Iuliei și a echipei sale. Ei vor oferi consiliere pas cu pas norocoșilor care vor participa la emisiune pentru a avea o apariție cu adevărat strălucitoare la evenimentul dorit.

„Se anunţă un eveniment important în viaţa ta şi ai nevoie de ajutorul meu? Ai o nuntă, un botez, un bal sau pur şi simplu vrei să-ţi reinventezi stilul? Scrie-mi şi pregăteşte-te! Nu vei şti niciodată când vin în vizită!”, a declarat Iulia Albu.

Persoanele care doresc consiliere o pot contacta pe Iulia Albu

Persoanele care doresc să aibă parte de consilierea Iuliei Albu, în ceea ce privește garderoba, trebuie să trimită un mesaj privat, pe pagina de Instagram a vedetei.

Iulia Albu a spus și ceea ce a îndurat în copilărie

Excentrica Iulia Albu face noi declarații despre viața sa de dinainte să devină cunoscută. Vedeta a declarat pentru emisiunea ”Star Magazin”, difuzată la Antena Stars, că a trecut prin bullying în perioada în care era în școala generală.

Cu toate acestea, vedeta a precizat că odată cu încheierea celor 8 ani de școală gimnazială a încetat și bullying-ul. Iulia Albu mai spune că perioada școlii gimnaziale a fost mai grea și că aceasta este în general mai grea pentru copiii care sunt puțin diferiți.

”Am avut bullying din plin, dar am trecut. S-a încheiat școala generală și s-a terminat. Cred că a fost așa o perioadă, și este în general, o perioadă mai dificilă pentru toți copii care sunt puțin diferiți, dar important este să nu-ți fie rușine și să plângi (…)”, a declarat vedeta pentru sursa anterior menționată.

Iulia Albu se comportă la fel și în viața privată

Aceasta a mai declarat că Iulia Albu de la televizor nu este diferită de Iulia Albu de acasă. Aceasta spune că este un om la fel ca ceilalți, puțin mai excentrică din fire, dar nu diferită.