„Nu înțeleg cum cineva în postura lui Carmen Dan ar purta o ținută, pe lângă faptul că e lipsită de orice fel de inspirație, total nepotrivită ca textură în raport cu sezonul. O ținută care nu o avantajează absolut deloc. Cu siguranță că ar fi putut să facă o altă alegere, iar coafura ar fi putut să fie mult mai reușită decât această coafură – catalog salon Igiena 1980. Și cu siguranță că doamna Carmen Dan își și permite acest lucru.

Niciodată nu îți arăți decolteul în asemenea geometrii dacă nu ai o siluetă silfidă și niciodată nu îți arăți doar jumătate din braț în contextul în care brațele tale nu sunt tonifiate. Nu trebuie să ne prefacem că un om politic ar trebui să meargă de cinci ori pe săptămână la sală, să arate ca un manechin, însă nici nu putem cădea într-un penibil grotesc îmbrăcând ținute ce ar „șade” mai bine pe o tarabă din Obor decât în Ateneul Român”, a spus Iulia Albu pentru Libertatea.

Designerul a lăudat în schimb ținuta Vioricăi Dăncilă, pe care a considerat-o impecabilă din punct de vedere al alegerii vestimentare. Corina Crețu s-a bucurat și ea de critici constructive din parte Iuliei Albu.

„Corina Crețu a avut o apariție decentă pentru plen, nu neapărat pentru Ateneu, dar bine că măcar nu a exagerat cu detaliile, pentru că este evident faptul că nu le stăpânește. Și ar putea fi corectă alegerea unei poșete roșii la o ținută all black, gafa este însă evidentă, mai ales în contextul în care geanta nu este una de seară, iar ținuta este una office. Aș putea plusa spunând că brățara neagră, indiferent dacă ține sau nu doliu după cineva, este complet nepotrivită în acest context, iar încălțămintea putea fi ceva mult mai interesant”, a mai spus fosta vedetă a Kanal D.