Grupul Rompetrol a semnat,  în luna iulie a anului trecut, un contract cu Xerox, pentru a creşte performanţele celor 40 de firme. Valoare totală a acestuia se ridică la 1,8 milioane de dolari, dar evoluează periodic, conform unui comunicat al companiei Xerox.

Companiile din România ale grupului Rompetrol folosesc 400 de echipamente Xerox, acest număr reprezentând peste 95% din totalul echipamentelor la nivel de grup. Xerox asigură mentenanţă şi achiziţia consumabilelor pentru restul aparatelor multibrand, indiferent de marcă.

„În şase luni de la semnarea contractului pentru întreg grupul, am observat schimbări semnificative, precum îmbunătăţirea comunicării cu Xerox, la nivel de furnizor unic de servicii şi reducerea semnificativă de costuri în lucrul cu echipamentele şi documentele”, a declarat Adriana Ceornea, IT Financial & Vendors Manager.

Flexibilitatea reţelei permite echipamentelor achiziţionate ulterior integrarea rapidă în serviciile de management Xerox. Valoarea totală a contractului este de aproximativ 1,8 milioane de dolari, dar evoluează periodic, adaptându-se nevoilor de business ale Rompetrol.

SURSA: Xerox