Numirile vor fi supuse votului acționarilor PAID în data de 21 februarie a.c., urmând ca aceștia să fie validați de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor (CSA). Cele două posturi de Membru în CA al PAID au rămas vacante după ce reprezentanții societăților Platinum și Astra au demisionat la finele anului trecut. Astfel, Constantin Toma o va înlocui pe Anca Băbăneață, iar Alexander Adamescu îl va înlocui pe Radu Mustățea, care a demisionat din funcție încă din noiembrie anul trecut, iar la începutul acestui an a plecat și de la conducerea Astra după încheierea unui mandat de patru ani.

În cadrul aceleiași ședințe, acționarii PAID vor lua cunoștință de încetarea mandatului de membru în CA al PAID al lui Marius Bulugea ca urmare a modificării actului constitutiv al societății. Acesta stipulează faptul că președintele CA nu poate cumula aceasta funcție cu nicio altă funcție executivă din cadrul societății. De asemenea, se va lua în calcul și reducerea numărului de administratori, de la 7 la 5.

PAID a fost constituit în septembrie 2009 de către 13 companii de asigurare, dintre care 4 dețin fiecare participația maximă admisă de lege, respectiv 15%. Capitalul social al PAID se ridică în acest moment la suma de 4.545 milioane de euro. La finalul lunii octombrie a anului trecut, acesta gestiona un portofoliu de peste 800.000 de polițe de asigurare obligatorie a locuinței.