În prezent, auzim tot mai mult discuţii despre siguranţa locului de muncă. Dar, adevărul este că, deţinerea unui loc de muncă, nu mai înseamnă siguranţă reală. De fapt, aceasta nici nu mai există. Trebuie să fii pregătit şi apt să munceşti din greu şi să fii productiv. Pentru că adevărul este că următoare poziţie ce va fi desfiinţată poate fi chiar a ta!

Oamenii trăiesc de la un salariu la altul, muncind din ce în ce mai mult, numai pentru a-şi asigura lucrurile necesare supravieţuirii. De ce? Pentru că au căzut în capcana schimbării timpului contra bani. Acesta este modelul pe care ni l-au arătat părinţii noştri şi în care am ajuns să credem orbeşte.

Nu ne-au învăţat însă că există o alternativă: aceea de a munci o dată şi a fi plătiţi permanent. Pentru că toţi dispunem de resursa numită timp, eforturile noastre se pot concentra asupra valorificării şi transformării acestuia în resurse financiare. Dacă la această ecuaţie adăugăm puterea internetului, reuşita afacerii e sigură.

Aşadar, cum ajungi să creezi adevărata siguranță pentru tine şi familia ta, într-o societate în care te angajezi azi şi eşti concediat mâine? Răspunsul la această întrebare este următorul: construind conducte pentru venituri suplimentare.

Iată câteva dintre lucrurile pe care le poţi învăţa din această lucrare: motivele pentru care siguranţa la locul de muncă este o iluzie… şi conductele de venituri suplimentare oferă unica siguranţă reală; cum pot oamenii obişnuiţi, ce nu deţin importante resurse financiare, să se folosească de timpul şi relaţiile lor pentru a crea o conductă eficientă; motivele pentru care conductele stau în spatele tuturor averilor de milioane de dolari; cum să construieşti o conductă de milioane cu mai puţin de 4$ pe zi; motivele pentru care conducta valorează cât o mie de salarii; cum să începi chiar de azi să-ţi trăieşti visul, construind o conductă a stilului de viaţă, valabilă pentru cinci ani, şi plănuind, în acelaşi timp, viitorul, cu ajutorul unei conducte a pensionării, valabilă pentru cincizeci de ani.

 

Caută cartea, începând de luni, 10 februarie, la toate centrele de presă împreună cu revista Capital!   

 Oferta este valabilă în perioada 10 februarie-10 martie.