Nu este prima dată când Roubini spune că cel mai bine este ca acum să ai CASH-ul la tine, pentru că este cel mai sigur.

Întrebat în ce ar trebui să investească oamenii, Roubini a răspuns, în cadrul unui interviu pentru Wall Street Journal, același lucru pe care îl spune de ceva vreme tuturor celor care îl întreabă: "eu îmi țin majoritatea banilor cash". Motivul este unul cât se poate de simplu, spune economistul: "Este mai bine să fii sigur decât să-ți pară rău".

"Nu este timpul pentru active riscante", adăuga Roubini în cadrul interviului pentru WSJ.

Pe contul său de twitter, profetul a specificat că obligațiunile emise de guvernul american sunt, de asemenea, foarte sigure.

Soros știa deja că este bine să ții banii CASH

Unul dintre cele mai puternice fonduri de investiții controlate de omul de afaceri american George Soros are  75% din suma totală constituită, adică aproximativ 20 de miliarde de dolari, CASH, "în așteptarea unor oportunități de investiții atractive."

Suma totală de care dispune Quantum Endowment este de aproximativ 25 de miliarde de dolari, se mai arată într-un material publicat de agenția amintită.

La jumătatea lunii iunie, Keith Anderson, manager al fondului a hotărât să oprească tranzacţiile comerciale până la redresarea pieţei.

Fondul Quantum Endowment a luat naștere în iulie 2000, când Soros a unit fondul Quantum cu fondul Quantum Emerging Growth, în urma plecării lui Stanley Druckenmiller şi a lui Nicholas Roditi.
DEZBATERE:
Ce părere aveți despre afirmația lui Roubini?