Compania de consultanta si training Kepner-Tregoe(KT) si-a deschis reprezentanta in Romania. Solutiile propuse de KT se bazeaza pe o platforma a gandirii rationale, care permite inlaturarea emotiilor si a subiectivismului din gandire se arata intr-un comunicat al companiei.

Am decis sa ne extindem si in Romania deoarece credem ca piata de afaceri de aici s-a maturizat in ultimii ani si se afla acum in punctul in care are nevoie de tipul de servicii pe care le oferim” spune Ciprian Taraca, business development manager KT.

Potrivit comunicatului, KT este prezenta in 44 de tari si are experienta in asistarea companiilor in formularea si implementarea strategiei, imbunatatirea semnificativa a performantelor operationale (utilizand mai eficient activele existente), managementul corect al proiectelor, derularea optima a proceselor de schimbare la nivel strategic si operational, rezolvarea problemelor si luarea deciziilor.

Printre companiile care au beneficiat de serviciile Kepner-Tregoe se numara Honda (elaborarea strategiei companiei), Lockheed Martin SEAT, care este coordonatorul unor proiecte NASA (asistarea companiei in implementarea proiectelor) si Dell (furnizarea unor traininguri pentru rezolvarea problemelor si luarea deciziilor).

KT evolueaza pe piata de profil de peste 45 de ani si ofera solutii de afaceri pentru pentru clienti care activeaza in domenii de activitate precum: productia industriala, piata bunurilor de larg consum (FMCG), IT&C si sectorul financiar-bancar.

Sursa: Capital 20 Noiembrie 2006