În prezent, reţeaua Coldwell numără 16 birouri în Capitală şi patru în ţară. Noile birouri au fost deschise pe Calea Victoriei şi pe Şoseaua Nordului, în cadrul proiectului Global City.

„Numărul de tranzacţii în primele trei trimestre din 2011 a fost cu apoximativ 15% mai mare comparativ cu perioada similară din 2010. O altă sursă sigură de majorare a activităţii pe segmentul rezidenţial este reprezentată şi de creşterea acoperirii regionale, prin deschiderea de noi sucursale. În plus, o reţea cât mai dezvoltată va reprezenta vehiculul optim de vânzare pentru proiectele rezidenţiale care vor fi lansate în viitor cât şi pentru activele care vor intra în posesia instituţiilor finanţatoare”, a declarat Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Affiliates of Romania.

În acest moment, compania are disponibile peste 200 de posturi, ţinând cont de activitatea companiei pe segmentul rezidenţial, care contribuie cu peste 30% la venituri, dar şi de activitatea şi planurile de dezvoltare pe celelalte segmente de bază: property management, administrarea proprietăţilor intrate în posesia băncilor şi segmentul de retail.