CNA a acordat licenţă de emisie unei noi televiziuni: este vorba despre Party Mix, un post tv cu profil muzical, deţinut de societatea Bestmixmedia. Televiziunea va fi axată pe muzică de petrecere şi va emite în variantele SD, HD şi 4K.

Postul tv a necesitat o investiţie de 147.400 de euro, din surse proprii, iar în grilă vor fi regăsite emisiuni precum Happy Party Mix, Hai Noroc, Top 40 Party Mix, Music Box sau Music News, scrie paginademedia.ro.

Acţionarul majoritar al societăţii care deţine postul Party Mix este Laurenţiu Megelea. La prezentarea proiectului în faţa membrilor CNA, el a declarat: „Venim cu propunere de a realiza o televiziune muzicală, națională, o televiziune care să abordeze, din punct de vedere muzical, diferit piața de profil. În cadrul acestui proiect, am identificat această oportunitate și dorim să obținem această licență ca să și încercăm să emitem și să aducem în fața publicului programe interesante […] Am observat așa: uitându-ne la televiziuni muzicale cu profil de muzică populară, am observat foarte multe lucruri care nu sunt ok: adică, emisiuni medicale, foarte mult teleshopping, piese care țin de folclor și nu neapărat de o muzică autentică de petrecere. Noi am făcut proiecte curate și ne dorim ca și acest proiect să fie curat. Nu ne dorim să promovăm muzică din zona Taraf TV sau altfel de muzică. Noi simțim nevoia telespectatorului de a viziona un canal fără acest teleshopping, fără altfel de televiziuni. Efectiv muzică de petrecere.”

Gabriel Tufeanu, membru CNA, a criticat însă proiectul Party Mix, pentru că prevede o emisie în cele trei formate, SD, HD şi 4K: „Dumneavoastră mai aveți niște canale. București TV este și SD și HD. Travel Mix-ul aveți și 4K. Eu, cu tot cablul meu, nu văd Travel Mix 4K. Party Mix 4k, HD și SD nu cred că va funcționa. Sunt prea multe variante, prea mult spațiu de ocupat în cablu, mai cu seamă dacă distribuiți canalul 4K. Nu mi se pare realist, eu m-aș axa pe ceva. Cereți de toate că poate o cădea ceva.”

În replică, Laurențiu Megelea spune că a făcut demersuri pentru a introduce Travel Mix 4K în toate rețelele din România, însă cabliștii ar fi răspuns că nu există suficientă „bandă”.

Societatea deţinută de Megelea mai are în portofoliu şi următoarele licențe audiovizuale: București TV/București TV HD, Travel Mix/Travel Mix HD, Valea Prahovei TV/Valea Prahovei TV HD, Travel Mix 4K și Best FM din Câmpina.