Simona Gherghe trece prin clipe grele. Fosta prezentatoare de la Acces direct, de la Antena 1, are mari probleme. Chiar vedeta a dezvăluit ce i s-a întâmplat.

Simona Gherghe a fost atacată

Simona Gherghe a fost atacată de hackeri pentru a doua oară luna aceasta. A rămas din nou fără contul de Facebook, vineri, din cauza hackerilor care au i-au spart contul pentru a doua oară în această lună. Fosta prezentatoare s-a supărat când a observat că au început să apară postări care nu îi aparțin și după ce și-a dat seama, a dat vestea pe contul de Instagram, pentru ca oamenii să nu se sperie.

Vedeta trecuse prin același tip de probleme contul duminica trecută, după mai bine de două săptămâni în care hackerii i-au furat identitatea și chiar dacă sesizase reprezentanții rețelei sociale, a durat extrem de mult până când situația s-a remediat.

Principalul motiv pentru care hackerii sunt atrași de contul de socializare al celebrei blonde este numărul mare de urmăritori: aproape un milion.

”Contul meu oficial de Facebook (cel cu peste 822.000 de urmaritori si bifa albastra) mi-a fost spart. Stiu, am postat mesajul acesta si azi-dimineata, dar a disparut. Ideea e ca tot ce se posteaza acolo, de cateva ore, nu imi apartine. Am sesizat deja Facebook, sper sa-l recuperez cat mai repede! Pana atunci, ne auzim aici si pe Instagram!”, a transmis jurnalista atunci, de pe un alt cont de Facebook.