Netopia mobilPay, singurul procesator local care integrează toate metodele de plată (SMS, card, numerar, apel voce, transfer bancar) continuă campania de promovare a tranzacţiilor online. Astfel, pentru 3 luni de la activarea serviciului, comercianţii vor beneficia de comision 0% la încasările în numerar, prin terminalele ZebraPay. Perioada de înscriere în promoție este 1 februarie -1 mai 2012.

ZebraPay dispune de o rețea de terminale de plată de tip self-service, amplasate în peste 550 de locații, în principalele oraşe din întreaga ţară. Lista completă a acestora se poate vizualiza pe website-ul companiei, www.zebrapay.ro.

“În lipsa comisioanelor de tranzacţionare, această modalitate de încasare devine una avantajoasă pentru comercianţi, care pot testa astfel gradul de răspuns al clienților la plata în numerar”, a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA mobilPay.

Potrivit statisticilor  mobilPay, în România, aproximativ 75% dintre cumpărătorii pe Internet evită să plătească cu cardul şi preferă achitarea comenzilor şi serviciilor prin transfer bancar sau plată ramburs.

Compania a introdus aceasta metodă de plată cu numerar prin terminalele ZebraPay în octombrie anul trecut. Practic, după ce clientul a iniţiat o comandă online, selectează opţiunea de achitare la terminalele ZebraPay şi primeşte un cod de identificare. Cu acest cod, clientul se prezintă la terminal şi plăteşte în numerar, moment în care tranzacţia online este confirmată.

Obiectiv de 150 de comercianţi în 3 luni

Reprezentantul companiei apreciază că, la finalul perioadei de înscriere în campanie, aproximativ 150 de comercianţi vor avea inclusă în oferta lor şi plata cu numerar la terminalele ZebraPay, alături de alte metode de încasare procesate de mobilPay: SMS, card, apel voce sau transfer bancar.

Netopia mobilPay este lider pe piaţa din România în ceea ce priveşte microplăţile cu telefonul mobil şi unul dintre cei mai importanţi procesatori de plăţi online prin card, cu o cotă de piață de 40%. Peste 1.500 de comercianţi online procesează tranzacțiile prin intermediul mobilPay.