Rezultatul testului poligraf a ajuns. Andreea a stat tot timpul cu sufletul la gură până a venit răspunsul. S-au aflat noi detalii despre moartea copiilor în vârstă de 2 ani, căzuți de la etajul 10.

Andreea nu i-a aruncat pe cei mici de la etaj

Astfel, testul poligraf a arătat că Andreea nu a fost cea care i-a aruncat pe cei mici de la etaj și nu a fost cea care i-a ajutat pe aceștia să urce pe masă și să reușească astfel să sară de la fereastra apartamentului.

Rezultatul testului poligraf indică și faptul că Andreea nu a tras salteaua lângă geam, deși ea a fost găsită lângă fereastra de unde au căzut gemenii.

Andreea s-a drogat în ziua tragediei

Mama gemenilor a recunoscut că a consumat droguri în ziua tragediei, după numeroase întrebări în timpul emisiunii în care a negat acest lucru.

Ea a precizat că a ”tras un fum” în dimineața zilei în care gemenii au căzut de la etaj, însă asta a fost tot și nu a mai continuat să se drogheze pe parcursul orelor următoare.

Amintim că doi gemeni au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc!

Mama gemenilor dă vina pe Alina, prietena ei, pentru tragedia care a zguduit întreaga ţară!

Andreea, mama celor mici, cu toate că este arătată cu degetul de multe persoane pentru comportamentul ei, afirmă că este nevinovată. Ea chiar a sugerat că de vină pentru întreaga tragedie ar fi prietena ei Alina, care se afla şi ea în casă în acel moment.

Femeia spune că nu era lângă micuţi în acel moment, dar că Alina era responsabilă să-i supravegheze pe gemeni, însă ea era mai preocupată de alte lucruri.

Mai mult, mama copiilor spune că o saltea era pusă în dreptul geamului în camera copiilor, iar singura care ar fi putut-o muta acolo era tot Alina, pentru că cei mici n-ar fi avut puterea să facă aşa ceva, relatează SpyNews.