Cine este omul din spatele Andreei Esca?

În ultima vreme, Andreea Esca a impresionat cu ținute diferite, la fel de elegante, însă surprinzător de schimbate. Aceasta a îmbrăcat cămăși deschise la culoare, cu detalii ce ies în evidență. Totodată, îndrăgita prezentatoare și-a arătat și ea încântarea despre noile ținute pe rețelele de socializare.

Astfel, prezentatoarea de la Pro TV a dezvăluit pe pagina ei de socializare cine este persoana care o ajută din punct de vedere vestimentar, în momentele când apare la Știrile Pro TV.

Alege toate ținutele pe care le poartă prezentatoarea

Conform informațiilor apărute pe Instagram, este vorba despre Maria Marinescu. Aceasta este designerul vestimentar din spatele ținutelor elegante ale vedetei de la Pro TV.

„Styled by me” (n.r. „Stilizată de mine”), a scris Maria Marinescu în mediul online.

Maria Marinescu este un designer vestimentar și partenera președintelui Federației Române de Rugby, Alin Petrache. Cei doi s-au căsătorit în 2016 și împreună sunt părinții a cinci copii. Alin Petrache este tatăl a trei fete, Casiana, Ecaterina, Daria, din fostul mariaj. Simultan, Maria are un băiețel din căsătoria cu Frank Collin iar împreună sunt părinții lui Iacob, în vârstă de 3 ani și 4 luni.

Condițiile de la locul de muncă au fost schimbate drastic

Anterior, Andreea Esca a vorbit despre locul ei de muncă, punctând că echipele s-au schimbat, iar algoritmul a fost dat peste cap față de cum era de 25 de ani încoace. Totodată, Esca a mai adăugat că erau momente în care aștepta să i se spună că situația nu este reală și că lucrurile s-au întors la normal.

„Groaznic. Groaznic și nu s-a terminat. Țin minte că, la început când apăruse prima știre despre coronavirus, îmi era destul de greu să pronunț cuvântul coronavirus. Și mă gândeam că aș putea să-i spun numai COVID-19 sau noul virus, noul coronavirus, ca să nu-i zic coronavirusul (…). Cu toate astea, pandemia ne-a cam epuizat pe toți. Și pe mine, și pe toată echipa. S-a lucrat complet diferit.

În afară de mine, la știri, toate echipele au lucrat câte două săptămâni da, două nu. S-au schimbat foarte multe în algoritmul nostru de lucru și ne-a dat peste cap, pentru că sunt 25 de ani de când facem lucrurile într-un fel.

Mi s-a întâmplat uneori, când mă așezam pe scaunul de la jurnal, să-i întreb pe cei care-mi sunt în cască – regizor, producător – dacă și ei simt că suntem în situația asta? Dacă e reală sau am eu un coșmar și mă voi trezi? Pentru că erau zile în care mi se părea că n-are cum să fie adevărat, că nu putem fi tot aici, că n-avea cum să nu se termine. A fost foarte bizar”, a declarat Andreea Esca.

Sursă foto: Dreamstime