Foarte puțină lume cunoaște povestea vieții și a dramelor prin care a trecut fostul actor Florin Călinescu, în prezent jurat la emisiunea tv ”Românii au Talent”.

Florin Călinescu a avut doi fii, Luca, de 24 de ani, care în 2013, din păcate s-a sinucis, după ce mama acestuia, și bunicii, au decedat la interval foarte scurt, și Petru Călinescu.

Momente emoționante la ”Românii au Talent”

Cel din urmă a fost și el unul din participanții la ”Românii au Talent”, oferind momente emoționale, atât publicului, dar mai ales tatălui său. Petru și-a definitivat studiile muzicale, în Anglia, la facultatea din Liverpool, după care a revenit în ţară ca să-şi construiască o carieră muzicală.

Petru este compozitor, textier şi interpret, și a avut șansa de a urca pe scena Sălii Palatului alături de Loredana şi a lansat împreună cu Maximilian Muntean, unul dintre foştii concurenţi de la “Vocea României”, trupa “New Vegas”, cu care a avut câteva spectacole în Bucureşti şi în ţară.

Anul trecut, în luna august, Florin Călinescu anunța că este un fericit bunic. Petru a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant împreună cu piesa britanicului Cat Stevens, ”Father an Son” (Tată și fiu), pe care i-o dedică fiului său, Dominic, ce a împlinit un an.

Călinescu Jr. și-a dedicat toată atenția asupra proiectelor muzicale personale și asupra familiei sale, alături de care spune că se simte un om împlinit și fericit. Acum în vârstă de 34 de ani, Petru Călinescu este implicat în lumea muzicală, arată impact.ro.

Prosper om de afaceri

Alături de prietenul său, Maximilian, are un proiect de muzică de jazz, cu care participă la diferite evenimente de gen. Proiectul se numește ”New Vegas Show”, și, mai nou, au ajuns să fie văzuți cântând și pe la nunți și botezuri, pentru 800 de euro pe concert, 400 partea lui.

De cealaltă parte, despre Florin Călinescu se știe că a fost actor de teatru și film, dar și director al Teatrului Mic pentru o perioadă de timp, dar ceea ce nu s-a știu mult timp, este că juratul de la ”Românii au Talent”, este și un prosper om de afaceri, cu terenuri prin Brașov și Argeș, cu două apartamente în București, unul în Timișoara, și o casă de vacanță în Poiana Brașov.

În afară de aceste imobile, Călinescu deține un restaurant dar și o firmă de producție cinematografică, video și de programe de televiziune, ”Florin Călinescu Media Impex SRL”.

Asta îl face unul din cei mai bogați oameni din lumea televiziunii autohtone, dacă luăm în calcul faptul că, la un moment dat, a ajuns să câștige până la 24.000 de euro pe lună, doar în 2017, notează sursa citată.

Sursa: impact.ro