Ies la iveală noi amănunte în cazul șocant al fetei de 12 ani găsită decedată în lada unei canapele, într-un bloc din Berceni. Se pare că mama fetei le-ar fi spus polițiștilor din Spania că știa despre crima care a șocat întreaga țară.

Mama fetei ar fi știut totul

Mai exact, concubinul femeii ar fi ucis-o pe fetiță în luna aprilie. Cu toate că știa de acest aspect, mama fetei nu l-a denunțat, fiindcă, spune ea, îl iubește prea mult. La scurt timp după ce s-a produs crima, ambii parteneri au plecat împreună în Spania.

Mama fete a fost eliberata în Spania pentru ca polițiștii nu aveau probe sa emită mandat de arestare. Femeia a venit în România pentru audieri.

De asemenea, Tribunalul București a emis mandat de arestare în lipsă pe numele concubinului.

Cadavrul fetei de 12 ani a fost găsit în lada unei canapele, într-un stadiu avansat de descompunere, într-un sac de plastic. Descoperirea a fost făcută de către proprietarul apartamentului închiriat de mama fetei și de concubinul acesteia.

Medicii legiști au stabilit că victima a murit într-un mod violent.

Femeia spune că nu și-a omorât copilul

În timpul audierii, femeia a spus că nu era acasă atunci când a avut loc crima. Aceasta a spus că a plecat pentru scurt timp, iar când s-a întors, fiica sa nu mai era acolo. Iubitul ei i-ar fi spus că fata ar fi plecat înapoi la tatăl său biologic, care avea custodia. Femeia și concubinul au plecat în Spania la scurt timp după aceea.

„Eu de unde să știu ce s-a întâmplat? Dacă eu mă sculam la 4:00 dimineața și plecam cu mama, fata a plecat la taică-său. Eu am dus-o de vreo două ori la taică-său, am dus-o până la poartă. Ăsta este adevărul. (…) Nu mi-am omorât copilul! Copilul stătea și la mama, venea și la mine, și se ducea și la taică-său. (…)

Mama cu fostul, și eu cu fostul, nu suntem în relații bune. Dacă îmi spunea că vrea la tati, eu o duceam, luam mașina și o duceam până la poartă, ea intra în curte și eu plecam. (…)

Măi, dacă eram criminală, nu te omoram pe tine? Dacă eu eram vinovată, o mai sunam pe mama?”, a spus mama fetei.