Duminică, 15 septembrie, a fost ziua cea mare în care Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios, și totodată au creștinat-o pe micuța Clara, fiica lor. Familia și prietenii vedetelor au avut parte o petrecere pe măsura așteptărilor, cu preparate culinare de excepție.

Toată spuma showbiz-ului autohton a fost invitată la nunta solistei, de altfel evenimentul anului. Respectul pentru cei veniți la ziua cea mai importantă din viața lor s-a văzut atât în dreptul meniului, cât și în dreptul localului. Luând în considerare localul, meniul și surprizele de pe parcursul zilei, se zvonește că toți au venit pregătiți cu sume frumușele, semn că la final darul a avut o valoare considerabilă.

Imagini pentru nunta andreea balan

Preparatele fine și extravagante au fost: Terină de foie gras cu mușchi de vită, mușchi de porc, legume, napaj din zmeură și chutney de ceapă roșie, inimioare din Mozarella, Ricotta, Parmezan, Pesto și roșii Cherry concasate cu mentă salată de vinete pe pat de pâine de casă din făină de porumb; Guacamole cu crem de leche și scalie crocantă din Prosciutto; Homemade pancake cu spumă de brânză, ou de prepeliță și icre roșii.

Potrivit Click.ro, Andreea Bălan și George Burcea ar fi strâns la nuntă peste 50.000 de euro, iar suma ar fi completată cu valoarea unor cadouri prețioase pe care mirii le-au primit de la invitați.

Imagini pentru nunta andreea balan

Tortilia în crustă de susan roșu cu piept de pui și trufe de pădure; Roast beef și mousse de hrean servite pe cruton crocant; Tartar de somon cu brânză Ricotta, Mascarpone și jeleu de mango servit pe biscuit de casă dulce sărat.

De asemenea, petrecerea nu se putea încheia fără o mărturie deosebită din partea mirilor. Fiecare din cei 200 de invitați au plecat fiecare acasă cu o brățară de aur care simbolizează o aripă de înger.