LG a prezentat în Las Vegas șapte modele diferite de televizoare 4K OLED flexibile și curbate de 55 inci (diagonala de 54.6 inci), 65 inci (diagonal de 64,5 inci) și 77 inci (diagonala de 76,7 inci).

Toate televizoare LG OLED 4K lansate în 2015 utilizează tehnologia WRGB, patentată de LG. Această structură de pixeli adaugă un sub pixel alb, care permite redarea extrem de realistă a culorilor. Aceste televizoare încorporează caracteristici care asigură imaginile să fie redate cu negru intens și culori perfecte, și un raport de contrast infinit. Tehnologia LG optimizată True Color reglează stabilizarea culorii, indiferent de variațiile de luminozitate și oferă o experiență de vizionare deosebită, cu culori mai naturale și mai plăcute privirii. Cu un timp de reacție de maxim 0,001 ms, televizoarele LG OLED sunt de 1.000 de ori mai rapide decât televizoarele LCD convenționale, cu ecran plat. Televizoarele LG OLED îi asigură chiar și pe cei care stau în afara axei televizorului că se vor bucura de o calitate excepțională a imaginii, la unghiuri de vizualizare largi, spre deosebire de cele mai multe televizoare LCD, ale căror culori își pierd din intensitate și au contrast mai redus.

Toate televizoarele OLED 4K din 2015 au platforma webOS 2.0, cea mai recentă versiune a platformei pentru smart TV-uri, patentată de LG.

Te-ar putea interesa și: