Lenovo anunţă la International Consumer Electronics Show 2014 un portofoliu de dispozitive destinate folosirii casnice, care le permit utilizatorilor să se bucure de conectarea nelimitată la conţinutul lor media. Aceste dispozitive includ Lenovo Beacon Personal Cloud Storage Device, Lenovo N308 Android Home Computer, Lenovo Horizon 2 Table PC şi Lenovo A740 All-in-One (AIO) PC.
Beacon păstrează conţinutul media personal mereu la îndemână
Perfect pentru familii sau pentru cei care vor să-şi acceseze biblioteca personală când sunt în deplasare, dispozitivul Beacon Personal Cloud Storage le permite utilizatorilor să-şi stocheze şi să-şi acceseze conţinutul media de oriunde, folosindu-şi smartphone-ul, PC-ul, tableta sau televizorul. Mai uşor de folosit decât dispozitivele de stocare de tip NAS, Beacon permite salvarea fişierelor fără fir sau printr-o conexiune USB, prin apăsarea unui singur buton. Fişierele pot fi accesate din locuinţă sau din afara acesteia, iar accesul securizat al noului Beacon permite administrarea accesului multi-user. Prin posibilitatea transferării automate a imaginilor, pasionaţii de fotografie pot salva automat imaginile capturate cu camera telefonului mobil, prin WiFi sau 3G , pentru a păstra o copie pe Beacon. Cu ajutorul aplicaţiei speciale Lenovo,  aceştia pot folosi telefonul mobil ca pe o telecomandă pentru a viziona conţinutul de pe Beacon pe un televizor conectat prin HDMI. Beacon oferă o capacitate de stocare extensibilă până la 6 TB şi nu există taxe lunare pentru păstrarea datelor. Beacon este echipat cu procesor Intel Atom dual core şi suportă transferul de date prin 3G, WiFi şi Ethernet.

Android trece pe ecranele mari
Primul computer Lenovo cu Android, Lenovo N308, este un desktop AIO accesibil pentru pasionaţii de multimedia care iubesc aplicaţiile, divertismentul şi navigarea online. La un preţ sub 400 dolari, desktopul cu un ecran tactil de 19.5 inch şi 1.600X900 pixeli le oferă utilizatorilor tot ce le trebuie pentru a se bucura de conţinutul multimedia preferat. Echipat cu Android 4.2.2, N308 are un procesor Nvidia Tegra 40 quad core, până la 500 GB spaţiu de stocare, o cameră web de 720pixeli, WiFi şi Bluetooth. Cu o grosime de numai 11.1 milimetri, este uşor de mutat prin casă sau birou, ca şi cum ar fi o tabletă de mari dimensiuni  cu tastatură şi are o baterie opţională care asigură o autonomie de aproape patru ore. Utilizatorii pot ajusta standul N308 pentru o poziţie plană care facilitează folosirea ecranului tactil, şi pot folosi astfel ecranul pentru jocuri.
Horizon 2 aduce un nou design clasicului Table PC
Lenovo a modificat designul dispozitivului Table PC, care are acum un profil mult mai subţire (doar 19.5mm)  şi o greutate mult mai mică. Noul Horizon 2 este astfel mult mai uşor de mutat prin casă. Performanţa Horizon 2 este îmbunătăţită de ecranul opţional Quad HD 2560×1440 178° şi de tehnologia NFC care permite interacţiunea cu alte dispozitive.
De exemplu, utilizatorii pot acum să acceseze conţinut media de pe PC-urile sau smartphone-urile lor direct pe ecranul Horizon 2, cand este pus orizontal in modul Table, cu interfaţa  Aura activată. Ei pot folosi noua aplicaţie mobilă Horizon pentru a scutura dispozitivul, permiţând conţinutului să “cadă”pe ecranul Horizon 2. Sau pot pune dispozitivul mobil pe ecran, ceea ce va porni transferul de conţinut digital către ecranul Horizon 2. Utilizatorii pot de asemenea să editeze poze şi să le transfere direct pe Facebook. Controlul prin mişcare permite navigarea facilă prin albume foto, prezentări, pagini de carte şi melodii.
Horizon 2 rulează Windows 8.1 cu suport pentru 10 puncte de atingere, stocare de mari dimensiuni, procesoare până la a patra generaţie Intel Core i7 şi audio Dolby Home Theatre v4. Desigur, utilizatorii pot să îşi ajusteze ecranele pentru a avea imediat un performant desktop AIO. Sau îl pot lăsa în poziţie orizontală pentru a se juca alături de până la alte trei persoane.
Lenovo A740 AIO
Cu un ecran de numai 4 mm grosime, noul Lenovo A740 este cel mai subţire în clasa 27 inch. Oferă o experienţă premium şi prin designul stilat, capacul din spate tăiat dintr-o singură bucată de aluminiu, ecranul strălucitor şi cele mai noi tehnologii. Imaginile perfecte se datorează ecranului opţional Quad HD 2560X1440 178°. Pregătit pentru divertisment şi multimedia cu ajutorul plăcii grafice Nvidia GeForce GTX 850A, difuzoarelor JBL şi sistemului audio Dolby Home Theatre, noul AIO rulează Windows 8.1 cu suport pentru zece puncte tactile şi control vocal sau prin gesturi. A740 poate fi culcat în poziţie orizontală, pentru o folosire mai uşoară a ecranului tactil. Are până la 1 TB de stocare HDD, tehnologie NFC, WiFi, Bluetooth şi HDMI-in, HDMI-out.
Lenovo Beacon Personal Cloud Storage Device va fi disponibil la preţuri pornind de la 199 dolari. Lenovo N308 AIO Desktop va avea preţuri pornind de la 449 dolari.Horizon 2 Table PC va fi disponibil la preţuri pornind de la 1.499 dolari. Lenovo A740 AIO Desktop va fi disponibil cu modele care încep de la 1.499 dolari.