Dell Canvas 

Ceea ce a fost lansat inițial deDell drept smart desk concept în 2014 a evoluat către Dell Canvas – o nouă categorie de tehnologie a spaţiului inteligent de lucru, care extinde productivitatea creativă pentru dezvoltatorii şi proiectanţii de conţinut. Acest workspace QHD de 27 de inci poate fi folosit în diverse unghiuri sau orizontal pe un birou, astfel încât profesioniştii să poată crea, comunica şi exprima gândurile şi ideile la fel de firesc precum ar face-o cu creionul pe hârtie. De exemplu, prin utilizarea funcţiei tactile, a pixului digital şi a totemurilor, Dell Canvas transformă desenele în parte componentă a fluxului de lucru digital şi mărește capacitatea de colaborare. Dezvoltat în parteneriat cu Microsoft Corp. şi alimentat de practic orice dispozitiv cu Windows 10, Dell Canvas se conectează fără dificultăţi la soluţii software de la diverşi parteneri, printre care se numără Adobe, Autodesk, AVID, Dassault Systems, SolidWorks şi Microsoft pentru a da frâu libercreativității oricui. 

XPS 13 adaugă modelul convertibil

Echipamentele Dell XPS au câştigat mai multe premii decât oricare altă marcă de produse din istoria Dell. Construind mai departe pe baza acestui succes, Dell adaugă îndrăgitei familii XPS modelul XPS 13 2-în-1, cel mai mic dispozitiv 2-în-1 de 13 inci din lume. Acesta oferă rotaţie de 360 de grade pentru opţiuni multiple de productivitate şi vizualizare utilizând Continuum, are o durată de viaţă a bateriei de până la 15 ore şi o claritate remarcabilă prin intermediul unui ecran touch QHD+ (5,7 M pixeli) InfinityEdge – o altă premieră pentru un echipament 2-în-1. Designul fără ventilator asigură funcţionarea în linişte iar discul solid state cu activare rapidă devine funcţional în câteva secunde. Pentru utilizatorii de business, modelul XPS 13 2-în-1 poate fi configurat cu procesoare Intel Core v Pro de generaţie 7 şi BIOS Dell şi software de gestionare – toate fiind dublate de serviciile Dell de suport global ProSupport. De asemenea, Dell a actualizat XPS 15, cel mai mic laptop de 15,6 inci de pe planetă (1), cu procesoare Intel Core de generaţie 7, arhitectură NVIDIA Pascal – grafică GeForce GTX 1050 şi un cititor cu amprentă digitală pentru conectări fără parole via Windows Hello, doar prin atingere tactilă.

XPS & Precision All-in-One 

Multe dintre PC-urile All-in-One (AIO) existente în prezent pe piaţă tratează experienţa audio ca pe un element secundar. Creat în cooperare cu Jack Joseph Puig, producătorul câştigător de premii Grammy şi directorul de creaţie de la Waves Audio, noul XPS 27 AIO şi ruda lui pentru business din gama Precision aduc sunetul la un nivel complet nou, prin calitatea audio intrinsecă, care anterior necesita un echipament extern pentru sunet. Prin intermediul părţii audio de înaltă fidelitate construită din fabrică, cele două produse furnizează cel mai bun sunet disponibil pentru un AIO cu 10 difuzoare care difuzează sunetul la o putere de 50 de Waţi per canal. Experienţa vizuală este la fel de impresionantă, prin intermediul unui frumos ecran touch 4K Ultra HD (3840 x 2160) edge-to-edge care suportă sută la sută gama de culori Adobe RGB. Echipamentul Precision AIO livrează mai multe opţiuni de performanţă cu procesoare Intel Xeon şi grafică AMD Radeon Pro, capabilă să genereze realitate virtuală şi dispunând de o fidelitate remarcabilă, cu certificări ISV pentru programe de top, precum AVID şi SolidWorks, precum şi de software de top pentru scopuri de securitate şi gestionare.

Staţie de lucru mobilă pentru realitatea virtuală (VR) 

Dell este lider mondial în VR, cu cele mai multe opţiuni de PC-uri de pe piaţă, incluzând staţiile de lucru XPS, Alienware şi Precision, care suportă căştile Oculus şi HTC. Pe măsură ce tot mai multe căşti VR sunt cumpărate, cresc oportunităţile – şi cererile – pentru creatorii de conţinut VR. Staţia mobilă de lucru Dell Precision 7720 este prima staţie mobilă de lucru VR-ready de la Dell proiectată special pentru crearea de conţinut VR. Este cea mai puternică staţie mobilă de lucru Dell, graţie celor mai noi procesoare Intel Core şi Intel Xeon de generaţie 7, precum şi graficii profesionale NVIDIA Pascal Quadro. În plus, de vreme ce vorbim de o staţie mobilă de lucru, creatorii pot dezvolta acum conţinut VR de oriunde simt ei că sunt cuprinşi de inspiraţie.

Monitor 8K

Monitorul UltraSharp 32 Ultra HD 8K de la Dell este primul monitor de 32 de inci cu rezoluţie 8K. Dispune de mai mult de 1 miliard de culori, rezoluţie de 33,2M pixeli, game de culori sută la sută Adobe RGB şi sRGB şi un nivel fără precedent de 280 ppi – ceea ce înseamnă de patru ori mai mult conţinut decât în cazul rezoluţiei Ultra HD 4K şi de 16 ori mai mult conţinut decât în cazul Full HD. Monitoarele care oferă o astfel de rezoluţie extremă de claritate şi gradare Dell PremierColor sunt importante în domeniile comerciale unde zooming-ul profund al imaginii este critic – aşa cum sunt editarea foto şi video, medicina şi diagnosticarea medicală, explorarea gazelor şi combustibililor – toate aceste domenii numărându-se printre cele care au adoptat timpuriu această tehnologie. În plus, ecranul aproape fără margini oferă clienţilor 32 de inci de spaţiu real de ecran într-un pachet extrem de compact.

În plus, Dell anunţă câteva noi monitoare cu caracteristica HDR (3) pentru întărirea experienţei vizuale prin intermediul unei game mai largi de culori, în scopul obţinerii de imagini excepţional de vii, a unei clarităţi mai mari şi a unor texturi vizibil mai bune, precum şi a unui contrast crescut, totul pentru surprinderea unei multitudini de nuanţe şi umbre naturale. Printre noile monitoare cu caracteristica HDR se numără: Dell 27 Ultrathin Monitor, cu un design contemporan, cel mai subţire profil din clasa lui, afişaj InfinityEdge, tehnologie Quad HD şi conectivitate USB Type-C, precum şi monitoarele Dell 24 şi 27 InfinityEdge, care mai dispun şi de speakere duale de 6W tunate profesional de către firma Waves Maxx Audio.