Certurile dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă! Acesta a cerut o expertiză psihiatrică a artistei

Claudia Pătrășcanu a declarat la Xtra Night Show că Gabi Bădălău a cerut, în instanță, o expertiză psihiatrică a ei, dar că judecătoarea i-a refuzat solicitarea. Vedeta spune că cerința postului soț nu a minunat-o deloc.

„A cerut expertiza psihiatrică a mea și i s-a respins, bineînțeles. Eu dau cumva impresia c-aș fi vreo nebună sau cum?! Strategiile acestea nu duc prea departe”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show.

A vrut și expertiza psihologică a copiilor

Claudia Pătrășcanu scoate la iveală că afaceristul a cerut și expertiza psihologică a celor doi copii ai lor. Ea îi mulțumește lui Dumnezeu că solicitarea i-a fost respinsă și în acest caz.

„S-a insistat mult pe o expertiză psihologică a copiilor. Mulțumesc lui Dumnezeu s-a respins. Cred că mai bine decât doamna judecător nu știe nimeni”, a mai spus artista.

Acuzații grave

Artista a oferit un interviu  în care a oferit amănunte incredibile despre situația în care se află cu tatăl copiilor ei.

După ce a fost nevoie de intervenția autorităților, din cauza unui conflict de proporții care a avut loc între ei, chiar în fața casei artistei, apele au fost agitate și mai tare de mărturisirile făcute de artistă!

Mâhnită de faptul că Gabi Bădălău nu a vrut să petreacă timp cu copiii lui, chiar în weekend-ul în care ar fi trebuit să îi ia pe cei mici acasă la el, Claudia Pătrășcanu a lansat acuzații grave la adresa fostului partener de viață.

”Pentru mine nu decide mama, nici prietenii, nici anturajul, absolut nimeni. Eu decid pentru mine. Îi respect pe cei din jur, dar totul până la copii.

Adică laşi orice în viaţa asta pentru copii. Gabi ştie şi i-am zis de atâtea ori! Lasă orice, orice poţi tu şi vino să-i vezi! Pentru că dorinţa lor este ca tu să vii aici să petreci cu ei.

Nu pot singură, am încercat pe timpul meu, să ies. I-am acordat posibilitatea asta, uşa mea a fost deschisă pentru el.”, a spus Claudia Pătrășcanu, potrivit antenastars.ro.

Mai mult decât atât, deși a încercat să îl apropie mai mult de copii, Claudia Pătrășcanu nu doar că s-a lovit de un zid de indiferență din partea afaceristului, ci potrivit spuselor sale a fost jignită de mai multe persoane din anturajul lui Gabi Bădălău.