Cel mai mare regret al lui Benone Sinulescu! L-a urmărit până în ultima clipă

Benone Sinulescu a avut parte de un succes extraordinar în cariera sa. Totuși, regretatul artist a trecut prin anumite momente de-a dreptul dificile în viața personală. Acesta s-a căsătorit după ce a împlinit vârsta de 40 de ani, în urmă cu patru decenii.

Astfel, acesta nu a avut niciodată copii, deoarece soția sa a pierdut câteva sarcini. Totodată, Benone Sinulescu a povestit că, de-a lungul timpului, a avut de-a face cu mai multe femei care au pretins că au copii cu el sau chiar și câte un băiat care îi spunea că a aflat de la mama sa că este fiul lui Benone Sinulescu.

De ce boală a suferit marele artist?

Benone Sinulescu s-a stins din viață din cauza unei pneumonii, noteză româniatv.net, care mai scrie că regretatul artist suferea atât de Alzheimer, cât și de alte boli grave. Potrivit sursei citate anterior, starea de sănătate a artistului s-a agravat la începutul pandemiei de coronavirus, în urmă cu aproape doi ani. Din cauza pandemiei, artistul a stat izolat în casă, fără să meargă la un specialist.

Regretatul artist va fi dus la o casă mortuară înainte să fie dus pe ultimul drum la cimitirul Ecaterina, spune unul dintre prietenii săi. Benone Sinulescu a ales să se retragă în localitatea Barzava din Arad, la casa părintească a soției sale.

Sursa anterior citată spune că regretatul artist și-a făcut deja testamentul în care scrie că toată averea sa îi revine soției sale, Elena Sinulescu.

A primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Mare Ofițer

Cântărețul a fost decorat în decembrie 1967, când i-a fost acordat Ordinul Meritul Cultural clasa a IV-a „pentru merite deosebite și îndelungată activitate artistică”. Apoi, în 2002, președintele României de la acea vreme, Ion Iliescu, i-a conferit Crucea națională Serviciul Credincios clasa a III-a, „pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală”.

Tot Ion Iliescu i-a conferit în 2004 lui Benone Sinulescu și Ordinul Meritul Cultural în grad de Mare Ofițer, Categoria D – „Arta Spectacolului”.