Cel mai bogat român, Daniel Dines, a dat marea lovitură a anului. Nu, nu este vorba despre o nouă afacere de multe milioane de euro, ci despre o achiziţie fabuloasă.

Daniel Dines a uimit Bucureştiul

Daniel Dines, omul care i-a depăşit pe fraţii Dedeman şi pe Ion Ţiriac la capitolul avere a decis să investească şi pe plan personal. Şi-a achiziţionat o super vilă în Bucureşti. Paparazzi de la evz.ro au reuşit să surprindă deja primele imagini cu noua casă a lui Daniel Dines.

 Dines, casă de milioane în Bucureşti

Magnatul a cărui companie a fost listată la bursa din SUA la 37 de miliarde de dolari şi-a luat o super vilă în centrul Bucureştiului. Stabilimentul a costat 3.500.000 de euro şi se află într-una dintre cele mai bune zone din Capitală, în zona istorică a Bucureştiului, în Dorobanţi.

Pasiunea secretă a lui Daniel Dines

Şi pentru că orice miliardar are o pasiune secretă, fondatorul UiPath are şi un garaj cu maşini una şi una. Două dintre ele au atras însă toate privirile. Alfa Romeo 2000 Spiderfastback este maşina care îi place cel mai mult lui Dines. Mai mult, acesta o conduce de unul singur.

Totuşi, când vrea să ajungă repede într-un loc, Daniel Dineș renunţă la pasiunea sa şi se deplasează cu un SUV, condus de șofer, pentru a ajunge mai repede la întâlniri.

Averea lui Daniel Dines

Averea lui Daniel Dines a crescut enorm în ultimii ani. Fiecare finanțare a companiei a crescut și mai mult valoarea companiei. Fondurile de investiții au fost din ce în ce mai interesate să intre în acționariatul companiei lui Dines, iar valoarea acesteia a crescut enorm. UiPath, fondată în Delea Veche a crescut din ce în ce mai mult.

A fost evalută inițial la un miliard, apoi la 7 miliarde, apoi la 10 si apoi a fost listată la bursa din SUA cu o valoare de 37 de miliarde de dolari.