Specialiștii Muzeului de Arte Frumoase din Boston au gasit în interiorul capsulei ziare, printre care o editie a ziarului Boston Daily de acum 200 de ani, monede, o medalie de cupru, o placă de argint, precum și alte elemente în capsulă. Una dintre monezi datează din 1652, potrivit publicației The Guardian.

Deschiderea capsulei timpului a durat mai mult de patru ore, din cauza unor șuruburi dificil de desfăcut în partea superioară, conform CNN.

"În această seară se deschide un nou capitol într-o poveste care a început în 1795",  a spus pentru CNN Malcolm Rogers, director al Muzeului din Boston.

Se spune că Revere și Adams au pus capsula în piatra de temelie a Boston State House, pentru a comemora 20 de ani de la aniversarea independenței americane, potrivit The Guardian.

Capsula a fost descoperit în 1855 în timp ce se executau reparații la clădirea Boston State House, după cum arată documentele oficiale.

Atunci, guvernatorul statului Massachusetts a adaugat articolele epocii sale, iar capsula a fost pusă la loc, potrivit The Guardian.