Reporter: Credeți că pe piața bucureșteană mai e loc de noi mall-uri? Unele s-au anunțat deja, dar nu vi se pare că sunt deja prea multe mall-uri în Capitală?

Elan Schwartzenberg: O să vă răspund ca un proprietar de mall ce sunt. Eu astăzi și în viitorii cinci ani nu aș avea curajul să construiesc încă un mall în București. Dar lumea e liberă să încerce. Ne aflăm într-o societate liberă, în democrație în care oamenii sunt liberi să încerce. S-ar putea să dea faliment sau nu. Eu v-am răspuns, nu aș face un mall în plus față de cele existente în București în următorii 5 ani.

Reporter: Și dacă am ajuns la afacerile dvs. care dintre ele este cea mai profitabilă și care este cea mai de viitor?

E.S.: Cea mai profitabilă afacere pe care o am, cea mai de viitor și cea mai pe sufletul meu este cea cu diamante în care sunt implicat de mulți ani de zile și care mi-a dat și cele mai multe satisfacții personale.

Reporter: Referitor la afacerea cu haine pentru copii. V-ați extins și în străinătate. Merge bine afacerea? Se vinde mai bine în România sau în strănătate?

E.S.: Merge foarte bine, vreau să mă mai extind, încă nu am ajuns la profit. Îmi place jucăria asta ca hobby, dar este un hobby.
Conform ediției din acest an a Top 300 Capital, Elan Schwartzenberg este un împătimit colecționar de mașini, numărul total al modelelor deținute fiind de 14.
Elan Schwartzenberg: Am făcut zeci de milioane fără să am niciun credit de la bancă

Te-ar putea interesa și: