Contractul de închiriere va începe în al treila trimestru din 2020, când Microsoft îşi va aduna în Campus 6 sediile din mai multe clădiri din Bucureşti. Acum, cel mai important spaţiu ocupat de Microsoft în România este în clădirile City Gate de la intrarea Romexpo.

Aceasta este cea mai mare tranzacţie de închiriere din acest an. Practic, Microsoft va ocupa toată clădirea a doua şi câteva etaje din cea de-a treia clădire a complexului. La finalizarea construcţiei, Campus 6 va fi format din patru corpuri de clădire cu o suprafaţă cumulată de circa 81.000 mp. Recent a fost inaugurată prima clădire, unde va avea sediu London Stock Exchange Group. Construcţia Campus 6 va fi gata în 2022.

Microsoft a fost asistată de compania de consultanţă imobiliară JLL, în identificarea celui  mai bun spaţiu pentru mutarea sediilor. Alături de JLL, Eversheds Sutherland de la Microsoft și Peli Filip de la Skanska au fost consilieri în tranzacție, oferind servicii juridice.

Prima clădire din Campus 6, recent inaugurată, a fost cumpărată de CA Immo cu 53 de mil. euro și este cea de-a patra clădire de birouri construită şi vândută de Skanska pe piața din România. Vânzarea acesteia a venit la un an distanţă de la ultima tranzacție. Skanska a vândut în etape cele trei clădiri ale complexului Green Court Bucharest din zona Barbu Văcărescu a Capitalei, în suprafaţă de 54.300 mp, cu circa 129 mil. euro către compania Globalworth.

Printre chiriașii primei clădiri din Campus 6 se numără și London Stock Exchange Group (LSEG), care a deschis un nou centru de servicii de business în Bucureşti. LSEG administrează bursa londoneză și colaborează cu instituții financiare din întreaga lume.