După ce Rareș Bogdan a fost observat cu un ceas Rolex de 30.000 de euro, a venit rândul liderului PNL, Nicolae Ciucă. În cadrul unui interviu, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre ceasul pe care îl poartă. Având în vedere că unii colegi de-ai săi s-au afișat cu accesorii scumpe.

Ce valoare are ceasul lui Nicolae Ciucă?

Fostul premier a ținut să precizeze însă că acest lucru se întâmplă nu numai în PNL, ci și la alte partide.

„Nu doar liberalii sunt cei care au un ceas de asemenea valoare la mână. Dacă ne uităm, sunt și din alte partide”, a spus șeful Senatului.

Șeful liberalilor a spus că nu are un ceas de 30.000 euro ca Rareș Bogdan. Întrebat ce ceas este și ce sumă a plătit pentru el, Nicolae Ciucă a dat detalii. El a dezvăluit că este vorba despre un model Orient și a costat 900 de lei pe acesta.

Acesta a mai precizat că este o chestiune de alegere personală. În opinia sa, fiecare îşi dozează ceea ce are şi ceea ce a dobândit de-a lungul vieţii așa cum consideră.

„Fiecare cum își permite”, a spus Nicolae Ciucă.

Ce a spus Rareș Bogdan despre ceasul Rolex de 30.000 de euro?

Pe de altă parte, față de Nicolae Ciucă, în timpul unei vizite la o piaţa din Şimleul Silvaniei, liberalul Rareș Bogdan a fost observat cu un ceas Rolex de 30.000 de euro. Europarlamentarul a ținut să ofere un răspuns după ce a fost surprins cu ceasul Rolex la mână.

Europarlamentarul PNL a subliniat că, în declaraţia sa de avere, are trecute ceasuri de 200.000 de euro.

Rareș Bogdan a menționat că, fiind o persoană asumată, își permite să nu meargă în salopetă. Acesta a ținut să amintească că înainte de a face în politică, a lucrat în privat.

„Eu sunt un om asumat, de asta îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu şi costumele, eu nu mă duc în salopetă şi nu-mi pun ceas Pobeda să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu, port ce vreau eu şi cum vreau eu, pentru că am lucrat în mediul privat şi pentru că îmi permit să fac asta”, a spus Rareş Bogdan.