“La început, am ştiut ce se va întâmpla în primele trei sezoane. După aceea, am aflat ce se întâmplă sezon cu sezon. Primim scenariile cu aproximativ o lună înainte de începerea filmărilor şi aşa aflăm ce urmează să se întâmple în respectivul sezon. Încă nu ştiu cum se vor desfăşura lucrurile în următorul sezon. Începem filmările în octombrie, aşa că poate peste câteva săptămâni o să primim scenariile şi voi afla. Sunt extrem de curios”, a mărturisit actorul.

Deşi Nikolaj Coster-Waldau nu ştie la ce să se aştepte de la ultimele episoade ale serialului “Game of Thrones”, declaraţia sa are darul de a-i linişti pe fanii personajului Jaime Lannister, întrucât acesta va apărea şi în sezonul al optulea, în pofida numeroaselor pericole prin care trece în cel de-al şaptelea sezon, difuzat în această perioadă de postul HBO.

De obicei, filmările la un nou sezon din ‘Game of Thrones’ începeau în luna august şi se încheiau în februarie, însă sezonul al optulea va avea doar şase episoade, spre deosebire de cele zece episoade ale sezoanelor 1 – 6 şi cele şapte episoade ale actualului sezon. Este adevărat însă că aceste şase episoade vor fi mai lungi şi mai încărcate de acţiune. Deocamdată data la care va avea loc premiera celui de-al optulea sezon nu a fost stabilită.AGERPRES