Emil Boc și Anca Boagiu au dat startul lucrărilor pe primele două tronsoane din autostrada Nădlac-Arad, pe primul lot din autostrada care va lega Timișoara de Lugoj și pe lotul 4 din Orăștie-Sibiu.
”Astăzi marcăm oficial demararea lucrărilor la 65 km de autostradă. (…) 65 km pleacă în construcţie, valoarea este de 365 milioane de euro fără TVA, 450 milioane de euro cu TVA şi este o dovadă a faptului că Guvernul şi Ministerul Transporturilor se pricep la fapte şi mai puţin la vorbe. De asemenea, în acest an vom avea în circulaţie 123 km de autostradă”, a spus Boc.
Potrivit lui Boc, românii circulă deja pe 90 de kilometri de autostradă finalizați în perioada 2009-2011.

”Vestea bună pentru cei care gândesc pozitiv, este că azi, România, are în execuție 434 de km de autostradă cu o proiecție de finalizare anul 2013. Mai mult decât atât, doar prin cele patru tronsoane care pornesc astăzi noi creăm circa 3.000 de locuri de muncă, iar din totalul valorii alocate, circa 178 de milioane de euro vor merge numai în materiale de construcții. Vor aduce bani în economia românească”, a declarat și Anca Boagiu.
(Georgeta Petrovici, Traian Deleanu)