Ultimele informaţii privind moartea Cristinei Țopescu la doar 59 de ani sunt teribile. Se pare că decesul s-a produs înainte de Revelion, însă nimeni nu a știut nimic. Totul a fost descoperit în momentul în care o femeie a anunțat poliția spunând că nu și-a mai văzut vecina de trei săptămâni.

Marea dramă a Cristinei Ţopescu

Una dintre cele mai mari drame ale vedetei de televiziune a fost faptul că nu a putut face copii. Recent, aceasta a povestit într-un interviu că o greșală medicală ”sau poate două”, au dus-o în imposibilitatea de a fi vreodată mamă.

„Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru ca și ei sunt copii. Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greseala medicala, chiar doua, au facut imposibila dorința asta a mea mare. Mi-as fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să incerc sa formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului. Ce vise, nu? Raspunsul la întrebarea asta, insa, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatal meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe. Tatal meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut copilul lui. Într o viată viitoare sper sa fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, a declarat Cristina Țopescu.

O viaţă dedicată animalelor

Cristina Ţopescu era o mare iubitoare de animale şi o adevărată activistă când venea vorba de salvat animale. Mai mult, cea mai mare parte din veniturile sale ajungea să fie folosită în acest scop.

„Cu ani în urmă mi-a dat telefon și nu a apucat să spună decât „Florin!” si a început să plângă. Printre șiroaie de lacrimi mi-a spus „hai să găsim să-i facem un RMN unui cățel lovit de mașină”. Și ne-am chinuit să-i găsim, împreună. Plângea foarte rău. Cristina Țopescu i-a făcut un cărucior cu rotițe, pentru că era pe jumătate paralizat.”, a povestit Florin Condurățeanu.

„E păcat că tocmai ea a murit singură”, a mai spus el.