După șapte luni în libertate a venit acum și decizia definitivă în „Dosarul Retrocedărilor”, unde a primit cinci ani de închisoare cu executare, la care urmează să i se adauge restul din pedeapsa primită în primul dosar.

Deocamdată nu s-a anunțat oficial care este perioada pe care Cristi Borcea trebuie s-o petreacă după gratii.

Cristi Borcea a vorbit cu avocații săi și a luat decizia în ceea ce privește încarcerarea sa. El le-a cerut acestora să urgenteze formalitățile în ceea ce privește pedeapsa finală.

Prima decizie pe care a luat-o Cristi Borcea după ce a ajuns din nou la închisoare a fost să afle cât va sta după gratii. Soțul Valentinei Pelinel nu vrea să tergiverseze lucrurile și abia așteaptă ca să se stabilească pedeapsa finală, prin contopirea pedepselor din „Dosarul Transferurilor” și din „Dosarul Retrocedărilor”. Numai după aceasta se va anunța oficial, atunci Cristi Borcea va putea face din nou calculele pentru a cere eliberarea condiționată.

Soțul Valentinei Pelinel abia așteaptă să se întoarcă lângă copii. Mai ales că atunci când va ieși din închisoare familia sa va avea cu doi membri mai mult. Soția sa va naște gemene, în această primăvară, scrie stirimondene.fanatik.ro.

„Mi-am dorit tare, chiar şi după Milan, să mai am copii. Îmi doream foarte tare încă un copil, nu neapărat doi. M-au cuprins toate emoţiile şi aşa o adrenalină. Cristi s-a bucurat tare! Maria o să fie un nume. Vor avea, evident, şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria”, a declarat Valentina Pelinel. În timp ce Cristi Borcea a spus recent că „Un lucru e clar, doar cu Valentina voi mai face copii. Câţi o vrea Dumnezeu!”