Vodafone pentru tineri

Tinerii abonaţi la Vodafone se pot înscrie gratuit în programul Vodafone pentru Tineri, iar odată înscrişi se pot bucura de tarife reduse pentru convorbirile în reţea şi în grup şi pentru SMS-uri, MMS-uri şi internet pe mobil. De la 31 august tariful pentru apelurile în grup a fost redus la jumătate faţă de tarifele Vodafone.

Ofertele Vodafone pentru Tineri pot fi activate şi de utilizatorii de  Cartelă Vodafone sau Vodafone Avantaj, care au vârsta cuprinsă între 14 şi 26 de ani. În afară de beneficii precum tarife reduse pentru convorbirile în reţea şi în grup şi pentru SMS-uri, MMS-uri şi internet pe mobil, de la 31 August 2011 tariful pentru apelurile în grup este redus la jumătate faţă de tarifele Vodafone, la fel ca în cazul ofertei pentru abonaţii Vodafone.

Programul Vodafone pentru tineri mai cuprinde şi YouthSMS, un serviciu de transmitere de mesaje SMS de pe internet, destinat membrilor comunităţii programului Vodafone pentru tineri. Aceştia pot trimite SMS-uri tuturor utilizatorilor de telefoane mobile din România, indiferent de reţea, la 0,02 euro pentru utilizatorii de cartelă şi 0,025 euro pentru abonaţi. Mesajele trimise în reţeaua Vodafone sunt gratuite. De pe acest site pot fi trimise până la 10 SMS-uri pe zi. În plus, din 5 iule, tariful pentru apelurile în grup este redus la jumătate faţă de tarifele Vodafone.

Orange Student

Tinerii de la facultate sau la liceu, fie cã sunt abonaţi sau utilizatori PrePay la Orange Student au un tarif de 1 euro cent/minut în grupul Orange Student, indiferent de orã.

Abonaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 26 de ani, pot alege opţiuni cu apeluri şi SMS-uri nelimitate către 3 numere din reţea, 200 de minute şi 200 SMS în reţea, 10 minute pentru apeluri naţionale şi internet pe mobil, la 6,19 euro/lună. În cazul în care abonatul alege 5 numere favorite, abonamentul creşte la 8,67 euro/lună.

Cei înscrişi în programul Orange Young beneficiază de 1,24 cenţi/minut pentru apelurile în grupul Orange Young.

Utilizatorii de cartelă PrePay Orange cu vârsta cuprinsă între 14 şi 26 de ani pot intra în Orange Young şi pot activa opţiunea de 2 euro cu acces gratuit la internet între orele 9-17 şi SMS-uri naţionale incluse. Opţiunea de 7 euro include minute, internet şi SMS-uri în reţea, naţionale şi internaţionale.

Cosmote şi Angry Birds

De la data de 15 septembrie, studenţii care încheie un abonament pe doi ani la Cosmote pot alege unul dintre cele trei smartphone-uri Samsung: I9000 Galaxy S, S5570 Galaxy Mini sau S5670 Galaxy Fit. Cosmote le propune studenţilor să se distreze cu Angry Birds şi cu multe alte jocuri.

Abonamentul COSMOTE XXL oferă 350 de minute naţionale şi internaţionale, plus 2000 de minute, 2000 de SMS-uri, 250 de MMS-uri şi 2000 de apeluri video în reţea, 2000 de minute către destinaţii fixe Romtelecom şi 250 de MB de trafic de internet mobil.