Zi extrem de importantă pentru premierul Ludovic Orban. Totul se întâmplă chiar astăzi. Deși părea doar o zi normală de lucru pentru Orban, lucrurile nu stau deloc așa.

S-a aflat adevărul despre Ludovic Orban

Chiar de la primele ore ale dimineții, premierul Ludovic Orban și-a început ziua cu o deplasare scurtă. I-a condus pe medicii români pe aeroport. Aceștia au plecat în SUA, acolo unde vor face un schimb de experiență cu cei americani, în contextul pandemiei de coronavirus.

Chiar dacă totul a început ca o zi normală de luni, nu este deloc o zi oarecare pentru premierul Ludovic Orban. Astăzi, este ziua de naștere a acestuia. Șeful de la Palatul Victoria împlinește 57 de ani. Ludovic Orban s-a născut pe data de 25 mai 1963, în Brașov. Este cel de-al doilea copil al familiei Orban. Fratele său s-a născut cu un an mai devreme.

Ludovic Orban își va petrece ziua de naștere la muncă, dar la finalul zilei va putea sta aproape de soția lui despre care se știu foarte puține lucruri. Mihaela Orban este o prezență foarte discretă. Pe lângă faptul că este soția premierului, Mihaela Orban are o carieră de invidiat.

Mihaela Orban e de profesie psiholog și psihoterapeut, dar și directoare la o grădinița privată. E consilier la o Fundație de educare a copiilor. Mereu a fost discretă și rareori a apărut alături de soțul ei la diferite evenimente importante pentru jumătatea ei.

Mihaela Orban este și o mare iubitoare de câini. Pe profilul de facebook al acesteia apar mai multe poze cu patrupede care își caută stăpân.

Mihaela și Ludovic Orban sunt căsătoriți de peste 20 de ani. Au avut o nuntă discretă, simplă doar cu prieteni, familie și puțini invitați. Mihaela Orban femeia din umbra politicianului, care îi da echilibru și siguranța. Fiul lor, Tudor e preocupat de științele exacte și a fost crescut și educat pe ideea că trebuie să faci totul pe valoarea și capacitățile tale, fără să obțină ceva fără efort și să nu muncească. E discret și nu prea vrea să apăra public. E preocupat de ceea ce face și mai puțin de notorietatea tatălui, demonstrand că poate avea personalitatea lui.

Ludovic Orban are o casă în Dobroiești, unde merge în vacanță.

Pasiunile lui Ludovic Orban

Pe lângă faptul că este un cunoscut fan al cântatului la chitară, Ludovic Orban mai are și alte pasiuni secrete. Este un împătimit al șahului, dar și al bridge-ului.