Daniela, fiica criminalului din Caracal, i-ar fi propus unui vecin din Italia să îi procure fete pentru distracție. Mai mult decât atât, ea putea fi văzută de foarte multe ori însoțită de fete tinere, la casa în care locuiește, în Italia, povestește vecinul.

”Am văzut-o de multe ori pe Daniela, care locuia lângă casa mea, însoţită de fete mai tinere sau mai mature, (n. red. – este vorba despre Brogliano, din regiunea Veneto). Pe una dintre ele am văzut-o de multe ori cu ea în Italia, însă nu pot spune dacă era sau nu minoră. Ce făcea cu adevărat în Italia, eu nu ştiu. Tot ce ştiu însă este că mi-a propus mereu că dacă vreau să mă distrez, se putea face acest lucru. Ceea ce cred eu este că ceva-ceva ea a făcut şi în Italia, şi în România“, a declarat omul de afaceri italian, sub protecţia anoniomatului, citat de adevărul.ro.

Întrebat dacă are cunoştinţă despre posibile fapte reprobabile ale Danielei în Italia sau despre plângeri ale unor cetăţeni italieni la adresa ei, omul de afaceri a spus că nu ştie acest lucru, dar că ce poate spune este că Daniela era foarte apropiată de un Italian bogat, Giorgio Albiero, care a murit în luna februarie a acestui an, şi că avea un apartament al său în Italia, în condiţiile în care Albiero era căsătorit şi avea familie.

”Ea lucra pentru el în Italia şi avea acces la foarte mulţi bani. După moartea lui Giorgio Albiero, Daniela a devenit administratorul afacerii acestuia din România, fiind agreată de către nepoţii milionarului Italian, care i-au preluat afacerea. Nu pot să confirm însă dacă ea le-a procurat sau nu fete acestor domni. Pot spune doar că am văzut-o mereu în prezenţa acestor fete tinere, în Italia, care lucrau cu ea la firma lui Albiero, una dintre cele mai mari companii din Italia care vinde cafea şi maşini automate pentru cafea, din regiunea Veneto. Şi în Italia, şi în România Daniela era mereu alături de acest domn care acum nu mai e. În Italia, avea apartamentul său în Brogliano, însă în România, la Arad, cu siguranţă dormea cu el. Nu pot să înţeleg cum o persoană care poate nici nu ştie despre ce este agricultura poate să fie administrator general cu drept de semnătură, al unei asemenea companii”, a mai spus afaceristul Italian.