Ce l-a determinat pe Cristi Borcea să doneze un bolid de lux, în valoare de 200.000 de euro? Nimeni nu s-ar fi așteptat

Astfel, Gigi Nețoiu, fost acționar la Dinamo, a primit un cadou de lux din partea lui Cristi Borcea. Totodată, omul de afaceri a declarat că nu este pasionat de mașini iar confortul este cel mai important pentru el.

„Mi-am comandat ultimul tip de Maybach și i l-am dat fratelui meu Nețoiu, că îmi era rău. Singura mașină în care nu îmi e rău e Audi. Nu sunt pasionat de mașini, sunt pasionat de confortul meu. De obicei conduc eu până la birou. De acolo, conduce șoferul. Mie îmi place Audi”, a spus Cristi Borcea, conform informațiilor transmise de prosport.ro

Ce a spus anterior soția lui Cristi Borcea?

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, a vorbit anterior despre relația sa cu omul de afaceri. Totodată, Valentina Pelinel a spus cum se menține în formă după cele trei nașteri și dacă vine sau nu și al patrulea copil al ei și al lui Cristi Borcea.

„Sunt adepta unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Echilibrul este cheia în toate. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare, așa că nu văd de ce să nu mă bucur atunci când îmi place să mănânc ceva care poate nu e neapărat sănătos. Nu ajung în punctul în care să fiu nevoită să dau multe kilograme jos, pentru că balansez foarte bine alimentația și sportul. Iar când ai 3 copii care te provoacă la jocuri și activități dinamice toată ziua, kilogramele se dau ușor jos. Altfel îmi mențin în orice context rutina zilnică de sport și dietă corectă, fără să fac excese dar și fără să îmi impun restricții drastice”, a spus Valentina Pelinel.

Vor mai avea îmcă un copil?

„Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu. Însă nu face parte din planurile noastre.”, a declarat soția lui Cristi Borcea.